Jump to content

Recommended Posts

Posted

Normal olarak bilgisayarımı kullanırken bi anda windows çöktü mavi ekran verdi ve tekrar kapatıp açınca bilgisayarı kaspersky çalışmamaya başladı ve hata verdi windows.net başlatılamıyor hatası ve silip tekar yükleyecem ama yapamıyorum ağ bağlantısı uyumlu değil diyor bilgisayarı sıfırlamak istemiyorum çözümü nedir yardımcı olun lütfen

Posted

Çözdüm sıkıntı yok çözümü şöyle internete Kaspersky Uninstall Tool yazıyorsunuz ve kaldırıyorsunuz sonra tekrar yüklüyorsunuz

murat5038
Posted

Kendi başınıza aracı kullanmayın önerilmedikçe. Windows sağlamlık kontrolü yapın sfc aracı ile. Sürücülerinizi güncelleyin. Tekrarlama ihtimali olabilir.

Posted

Zaten tekrar yükledikten sonra cmd üzerinden sfc komudu ile windows dosyalarının bozuk olup olmadığını kontrol edip düzelttim ve .net sürümlerini güncelledim windows un sunduğu winget upgrade aracı ile cmd üzerinden

• Like 1
murat5038
Posted

Donanım sürücülerini de kontrol sağlayın.

Posted

şöyle diyeyim zaten güncel konusuda biraz takıntılıyım windows güncel ekran kartı driver hatta wifi ve bluetooht sürümüm bile en güncel durumda yani güncel olmadığı için çöktüğünü düşünmüyorum oyun testlerimde fps değerleri ve akıcılık aynı tekrarlar ise zaten forum olarak tekrar yazarım ve Kaspersky resmi mail üzerinden destek isterim 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...