Jump to content

Kaspersky'ı kaldırdıktan sonra "ff.kis.v2.scr.kaspersky-labs.com" bağlantısı

Go to solution Solved by canteen7784,

Recommended Posts

canteen7784
Posted

Kaspersky'ı kaldırdım ancak sistemimdeki tüm tarayıcılar hala bazı sitelerde "ff.kis.v2.scr.kaspersky-labs.com" adresine istek atıyor.

Hatta internet sayfası olmasına gerek yok. Yerel bir htm dosyası açsam bile, tarayıcı önce "ff.kis.v2.scr.kaspersky-labs.com" adresine istekte gönderiyor ve 10 saniye civarında bekletiyor. Yerel bir htm dosyasının konsoldaki örneğinin görseli ektedir.

Çözmek için yaptıklarım;
-kavremvr kullanmak

-tarayıcının önbelleğini ve verilerini silmek

-tarayıcı güvenli modda başlatmak

-trust root certification authorities kısmında kaspersky'ı kaldırmak

-proxy ayarlarını kontrol etmek

Tarayıcı farketmeksizin aynı şeyi yapıyor. Chromium veya Firefox farketmiyor. Dediğim gibi Kaspersky'ı kaldırdım ve karemover ile de temizleme yaptı m ancak durum devam etmekte. Yerel html dosyaları üzerinde bile çalışamıyorum herşey çok geç açılıyor.

kk3.thumb.png.345bfd5e03867020f3ae189891c8f2c4.png

kk2.png

ks.png

• Solution
canteen7784
Posted

Tamam sanırım çözümünü buldum. Gereksiz kayıt defterlerini temizledim. Bu htm dosyasını bir kaç gün önce kaydetmiştim. O sırada yukarıdaki çözümleri yapmamıştım Kaspersky'ı silsem bile. O yüzden htm dosyasının içindeki script satırını da otomatik kaydetmiş. Temizlik yaptıktan sonra gerekli siteyi tekrardan htm olarak kaydettim ve script satırı olmadan kaydettiğini gördüm.
Şuanda sistemde bir problem görünmüyor. Ama bir daha Kaspersky ürünü kullanmayacağımı öğrenmiş oldum 👍

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...