Jump to content

Recommended Posts

Posted

İyi günler , Format için usb oluşturdum ama bilgisayarımda virüs var mı yok mu emin değilim varsa ben usbyi hazırlarken usbye bulaşır diye endişelendim baya çünkü bazıları usbye bulaşıp format sonrasında kendini windows ile geri yüklüyormuş. Güvenlik konusunda : İlk başta sadece MBAM 12 tane PUP buldu onları karantinaya alıp temizledim pup zaten virüs değilmiş de neyse sonra Kaspersky ve MBAM ile bilgisayarımı defalarca taradım bir şey bulmadı, görev yöneticisinde cpu ve bellek kullanımı normal , procexp ile işlemlere baktım herhangi bir sorun göremedim sonra  bu sefer çevrimdışı tarama yaptım yine temiz çıktı ama içimde sanki temiz değilmiş gibi bir his var yine de usb oluşturdum sonra usbye yükleme bittikten sonra usbyi hem Kaspersky hem MBAM ile taradım temiz çıktı yani yaptığım işlemlere bakınca virüs yok gibi duruyor ama yine de uzman birinin de görüşünü almak isterim nedense son zamanlarda iyice paranoyaklaştım yardımcı olursanız sevinirim  bir de nvdia virüslü çıktı bilgisayarımda  false positive mi  image.thumb.png.1b475a128bb155ea99fe523218061f89.png

murat5038
Posted

Resimdeki büyük ihtimal legal olan bir yazılım. Nvidia'nın bir yazılımı o yüzden sıkıntı olmadığını söyleyebilirim.

Kaspersky ile sistemi tam tarama yaptıysanız sorun yoksa en azından önemli bir zararlı yoktur diyebilirim.

Belleği de takıp tarattıysanız sorunsuzca format atabilirsiniz.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...