Jump to content

Recommended Posts

Posted

Merhaba, cep telefonunda Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda da kullanmak için satın almak istiyorum. Ama cazip bir teklif sunmuyor. Cihaz sayısını artıracağım mevcut abonelikle. Ama herkese açılan planlar açılıyor. Bir yolu var mı?

Bir de şunu sorayım. Arkadaşın biri çoklu abonelik almış. 5 cihaz için. İstersem bana da kullandıracağını söyledi. Ama veri güvenliği vb. sebeplerden dolayı kabul etmedim. Problem olur mu 

Posted
8 hours ago, diyalog said:

Merhaba, cep telefonunda Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda da kullanmak için satın almak istiyorum. Ama cazip bir teklif sunmuyor. Cihaz sayısını artıracağım mevcut abonelikle. Ama herkese açılan planlar açılıyor. Bir yolu var mı?

Bir de şunu sorayım. Arkadaşın biri çoklu abonelik almış. 5 cihaz için. İstersem bana da kullandıracağını söyledi. Ama veri güvenliği vb. sebeplerden dolayı kabul etmedim. Problem olur mu 

Eğer Kaspersky müşteri temsilcisini ararsanız size daha cazip bir teklif sunabilir ve de oradaki ödeme linkiyle ödeyip cihaz sayınızı arttırabilirsiniz.

Arkadaşınızınki ile de olabilir ancak ben tavsiye etmem, ayrı bir Kaspersky Password olacak çünkü ve de istediği zaman sizi çıkartma durumu olabilecek. Ben olsam kendi cihazıma çoklu alırım. Varsa da diğer aile üyeleri, bir kısmını da onlara verirsiniz ve de daha ucuza olmuş olur para bölüşünce de. 

Tabii son karar sizde.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...