Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Kaspersky Support Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8 Aydır Çözülemeyen Vodafone İnternet İçin VPN Sorunu

Artık o kadar sıkıldım ki bu konuyla ilgili tekrardan bir konu açmak istedim. Daha öncesinde bununla ilgili bir konu açmıştım. Buraya bırakıyorum linkini. o günden bu güne hala bir aksiyon yada dönüş yok. Bunun adı artık mağduriyet değil bildiğiniz ihmalkarlık. Koskoca Kaspersky 8 Aydır bir sağlayıcı sorununu çözemiyorsa bende üyeliğimi uzatmayacağım. Hiçbir kaspersky ürününüde tavsiye etmeyi düşünmüyorum. Daha öncesinde açtığım konuya o kadar vakit geçmiş tek bir yorum bile bırakılmamış. Ocak ayındaki gönderilere bile yanıt yazılmış. Bunun adı ihmalkarlıktır. Ben artık Vodafone kullanıcıları olarak ihmal edildiğimizi düşünüyorum

Featured Replies

https://support.kaspersky.com/tr/ksec-for-windows/5.26/236273

Cevap gelmemesinin nedeni diğer o zamanki kullanıcılar gibi aynı sorunu yaşıyor olmanız. Her kişiye aynı cevabı vermektense sabit konular ile kullanıcıları bilgilendiriyoruz.

Güncelleme ile protokol seçimi geldi ve bu şekilde bağlantı sağlanabiliyor. Güncel sürümü kullanmıyorsanız indirip linkteki çekilde farklı bir protokol seçip durumu gözetleyin.

• Author
On 8/10/2026 at 9:36 PM, murat5038 said:

https://support.kaspersky.com/tr/ksec-for-windows/5.26/236273

Cevap gelmemesinin nedeni diğer o zamanki kullanıcılar gibi aynı sorunu yaşıyor olmanız. Her kişiye aynı cevabı vermektense sabit konular ile kullanıcıları bilgilendiriyoruz.

Güncelleme ile protokol seçimi geldi ve bu şekilde bağlantı sağlanabiliyor. Güncel sürümü kullanmıyorsanız indirip linkteki çekilde farklı bir protokol seçip durumu gözetleyin.

1- Sabitli hiçbir konunuzda bilgisayar için biz AmneziaNG protokolü getirdik diye bir ibare yok. Bu protokolün varlığını şuan bunu yazarken öğrendim.

2- AmneziaNG protokolü ile nihayet Vodafone Ev İnternetim ile hiçbir DNS'ye gerek kalmadan bağlanabiliyor. 8 aylık ihmalkarlığınıza göre bu olumlu birşey.

3- Aynı protokol ne yazıkki Vodafone Mobil İnternet ile çalışmıyor. Yaşadığım yerde belirli dönemlerde ard arda elektrik kesintileri oluyor bu yüzden Mobil Veri'ye geçtiğimde para vererek aldığım hizmeti kullanamayacağım demek oluyor.

4- Mobil cihazlar içinse durum daha kötü. Çünkü orada bu protokol yok. Wifi'ye bile bağlanılamıyor. 4 ay önceki posttada belirtmiştim bu durumu aslında. Orada Nothing Phone (1) kullanıyordum. Şimdi Galaxy A37 5G modeline geçtim.

Sonuç:
Hala ortada çözülebilmiş gerçek anlamda kullanabilceğim bir hizmet yok ve hala ihmal ediliyoruz. Şahsen önceki postlara yanıt verilmediği için pek bi umudum yoktu cevabınız için ayrıca teşekkürler.

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

• Author
On 8/14/2026 at 10:26 AM, murat5038 said:

Bağlantıyı kontrol edin.

https://support.kaspersky.com/tr/ksec-for-android/11.133/troubleshooting/13845

Çalışmıyordan kastınız protokol seçimi yaptınız ve açılmıyor mu? Yoksa protokol seçimi mi yok?

Mobilde protokol seçme bulunmuyor. Yani muhtemelen orada da Wireguard kullanılıyor.

Bilgisayarda ise mobil veriyi paylaşarak kullandığımda iki protokolde de bağlanmıyor.

Edited by Mehmet Demirbaş

• 3 weeks later...

Bu durum için kullanıcılardan mail göndermesini istiyoruz. Buradan sadece yazarak yeterli olmuyor geri bildirim ile gerekli bilgileri verildiğinde çalışmalar ona göre ilerliyor. Kaspersky destek ile "bize ulaşın" kısmından iletişime geçip detaylı şekilde sorununuzu bildirin.

https://support.kaspersky.com/tr/b2c/tr

Selamlar, aslında Mehmet beyin dediği olayı kanıtlamış oldunuz.

'Mobilde çalışmadığı ve pc de de her iki protokole bağlanmıyor' ile ilgili hiç bir bilgilendirme yapılmadan yine. Sorununuzu mail ile iletin diye bize işkence taktiklerinden birini önermişsiniz.

Ne diyebilirim ki 10 yılı aşkındır kullandığım ( ki daha fazladır) Kaspersky firması sınıfta kalmıştır. Benim gibi düşünenlerin sayısı çoktur buraya yazacak vakitleri olduğunu sanmıyorum bu kadar problemin olduğu para verilerek alınan sistemde biz kullanıcılar acı çekiyoruz.

Lütfen artık bu konu ile profesyönel bir şekilde yapıcı bilgi verici umut verici bir haber verin. Bizim gibi sadık kullanıcıları kaybediyorsunuz.

• Author
On 8/31/2026 at 10:02 AM, murat5038 said:

Bu durum için kullanıcılardan mail göndermesini istiyoruz. Buradan sadece yazarak yeterli olmuyor geri bildirim ile gerekli bilgileri verildiğinde çalışmalar ona göre ilerliyor. Kaspersky destek ile "bize ulaşın" kısmından iletişime geçip detaylı şekilde sorununuzu bildirin.

https://support.kaspersky.com/tr/b2c/tr

mailleşsemde birşey değişmiyor en fazla yapılan dns değişin yada üyeliğinizi uzatalım gibi teklifler. ben üyeliğimin uzatılması yada bir vpn hizmeti için önce dns değiştirmek istemiyorum. o kadar ücretsiz vpnler var mağazalarda tarayıcı eklentilerinde hiçbirinde dns değiştireyim gibi bir derdim yok. ben baya baya parasını verdiğim hizmeti alamıyorum.

On 9/1/2026 at 5:05 PM, guzzlecry said:

Selamlar, aslında Mehmet beyin dediği olayı kanıtlamış oldunuz.

'Mobilde çalışmadığı ve pc de de her iki protokole bağlanmıyor' ile ilgili hiç bir bilgilendirme yapılmadan yine. Sorununuzu mail ile iletin diye bize işkence taktiklerinden birini önermişsiniz.

Ne diyebilirim ki 10 yılı aşkındır kullandığım ( ki daha fazladır) Kaspersky firması sınıfta kalmıştır. Benim gibi düşünenlerin sayısı çoktur buraya yazacak vakitleri olduğunu sanmıyorum bu kadar problemin olduğu para verilerek alınan sistemde biz kullanıcılar acı çekiyoruz.

Lütfen artık bu konu ile profesyönel bir şekilde yapıcı bilgi verici umut verici bir haber verin. Bizim gibi sadık kullanıcıları kaybediyorsunuz.

dürüst olucam bu işlerden sonra birazcıkda yapay zeka yardımıyla oracle free tier hesabı açıp 1gb ram 1 çekirdekli vps açıp cloudflare warp ekleyip shadowsocks protokolüule kendime bir vpn oluşturdum.telefonda amnezia vpn pcde nekobox kullanarak vpn bağlantısı kurabiliyorum. para vererek aldığım hizmet gibi mobil veriyle bağlanmamazlık yada dns değiştirme gibi taktiklerle uğraştırmıyor.

Bende çok mailleştim hiçbirşey değişmedi. Aylar sonra bir bakayım dedim foruma sizin yazıyı görünce dayanamadım. Yazdım hiçbir gelişme yok malesef. Üzücü.

• Author
1 minute ago, guzzlecry said:

Bende çok mailleştim hiçbirşey değişmedi. Aylar sonra bir bakayım dedim foruma sizin yazıyı görünce dayanamadım. Yazdım hiçbir gelişme yok malesef. Üzücü.

bekleye bekleye ağaç olduk. koskoca kaspersky bunu görüp bir aksiyon alamıyor. hala yok mailleşin şunu yapın uygulamanız güncel mi gibi sorularla uğraşıyoruz. bu forum neden var hiç mi kaspersky yetkisi açıp bi translate okumuyor ben anlayamıyorum. büyük şirketlerde evet aksiyon biraz daha geç alınıyor her zaman. ama 8 ay oldu yani 8 aydır ortada kullanamadığım bir hizmet var.

bak bir iki kez uzatma gerçekleştirdiler kendilerine teşekkür ediyorum tekrardan ama uzatmak çözüm değil. ben sorunum çözülsün diye bekliyordum. artık beklemiyorum.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.