Sign in to follow this  
Followers 0
ronnix

Orbit Grab Pro and KIS 2010

3 posts in this topic

hi,

 

i just upgraded from KIS2009 to 2010. after some installation troubles i got it to work. but when i checked browsing IE8 internet connection was blocked. so i found out the the add on grab pro from the orbit downloader is the reason for it. when i disable the add on IE 8 is browsing well. it tried to deactivate on KIS module after the other but IE + grab pro add on only work if i complete deactivate KIS temporary. is there anyone with similar troubles or some workaround.

thanks for any tip

Share this post


Link to post
Share on other sites

I exactly have the same problem. I can't use Orbit grab pro bar on IE8 with KIS 2010.

 

It's working fine with 2009 version. But now when I enable grab pro bar and octh class add on, it stop IE from loading webpage.

 

I must disable it, close, and then open another IE window to make it work again.

 

Can you please tell me how to fix this.

Edited by tonyja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately Orbit is not compatible with v2010. You can persuade developers of Orbit to make it compatible :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0