Jump to content

Veilig Bankieren - Downloaden bankgegevens in andere formaten dan PDF lukken niet


Sanne

Recommended Posts

Via de veilig bankieren-omgeving kon ik altijd mijn bankgegevens in verschillende bestandsformaten downloaden. Op een of andere wijze lukt dit nu niet: er verschijnt (ook) geen pop-upscherm. Ik gebruik altijd Firefox als standaardbrowser.

Het lukt ook niet om via Chrome een banksite te openen, die in Veilig Bankieren gemeld staat. Normaal zou dan een nieuw Veilig Bankieren-venster in Chrome worden geopend. Maar ook dit gebeurt niet.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Beste Berny,

De linken, die je hebt gegeven, zien niet op het door mij beschreven probleem. En ja, zowel in Chrome als in Firefox heb ik de Kaspersky-extension toegevoegd. Met Firefox werk ik normaal gesproken standaard.

In de internetbankieren-omgeving kun je je banktransacties downloaden in diverse formaten: PDF, CSV (2004), MT940, CAM053, etc.).  Normaal gesproken krijg je dan een pop-upscherm (of iets vergelijkbaars) en kun je het bestand opslaan in een map naar keuze (dat is de optie die ik heb ingesteld). Dit gebeurt dus niet meer.

PART-bestanden
Ik heb inmiddels ontdekt dat de bestanden nu 'lukraak' opgeslagen worden in de standaard-downloadmappen en voorzien van een 2e extensie, *PART, naast de oorspronkelijke extensie. Door handmatig deze 2e extensie in alle (en dat zijn er best veel) bestanden te verwijderen. worden de bestanden toegankelijk. Maar dit is dus zeer omslachtig en verre van handig.

Door deze bestandswijziging lijkt het er ook op dat de 'samenwerking' tussen Kaspersky TS en Firefox e/o Chrome verbroken is. Noch via de vooringestelde pagina-urls als via het "switchen naar de Protected Browser" kan ik de bankpagina's openen:. Het proces wordt afgebroken.

Heb jij enig idee hoe dit op te lossen?

Edited by Sanne
Link to comment
Share on other sites

Hello @Sanne

 

6 hours ago, Sanne said:

In de internetbankieren-omgeving kun je je banktransacties downloaden in diverse formaten: PDF, CSV (2004), MT940, CAM053, etc.).

Bedoelt u  hierbij de online Website van uw bank ? Het zier ernaar uit dat het downloaden van de bestanden onderbroken wordt ? …

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now


×
×
  • Create New...