Jump to content

ASUS's program cannot load when KIS latest database update


Go to solution Solved by Igor Kurzin,

Recommended Posts

after the last update of kaspersky the air conditioner no longer works. I uninstall kaspersky and everything works normally, does anyone have a solution?

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Snap said:

after the last update of kaspersky the air conditioner no longer works. I uninstall kaspersky and everything works normally, does anyone have a solution?

He, he, good one! 🙂

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

I have just updated my database and restarted my computer. This did NOT fix the problem. Armory Crate is still not recognizing my motherboard or my fans.

Correction: after having done a complete shutdown and startup, the problem is now fixed. Thanks Kaspersky! You did a good job fixing this!

Edited by Eraden
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Everything solved, that's why I don't change Kaspersky for any other antivirus, excellent support!
I doubt if it was another app they would solve the problem so quickly...

Congratulations to the entire support team 🥳

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

First time it doesn't work. I tried reboot and Total Security database update.

Next I unistalled Armory Crate, Rog Service. Next uninstalled AI Suite III using "UninstallAI3Tool_1.00.04". Next I cleared lefover information using RevoUninstaller.

Next I reboot ann install AI Suite III again, install Armory Crate and reboot. 

Now it works all!!! Thanks. Hope not to have similar issues anymore with KTS.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
17 minutes ago, thiagoramos said:

Nope... it doesn't work... i install a few minutes ago and don't working.. the services dont start

sasdsad.png

Did you try shutting down your computer completely and then restarting, thiagoramos? Also need to update Armory crate after restarting.

Edited by Eraden
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
7 hours ago, Igor Kurzin said:

Dear all, the fix has been published, please update databases and restart PC to apply the fix. 

First of all. Thank you for this. But I think, at least a good number of us here following this topic would be interested to know what have happened? At least for transparency reason. And bringing to your attention first if something similar like this happens again in the future. So that we'll not end up trying out so many things ourselves - up to the point that some users have already reformatted their system thinking that it would resolve whatever is happening in their computer.

I'll try to reinstall KIS in my system. And I'll update this note/comment. 

Edited by Ryu
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Now everything works correctly. I apologize to kaspersky if I installed a program that caused it to conflict. I hope that windows FreeCell does not give you other problems

Link to comment
Share on other sites

It's good to see that others are having the same issue as I am, a full uninstall is the only way to make AI Suite useable as when Kaspersky is installed (Total Security) it gives the above errors that others have posted. When is a fix for this being pushed out if there's even a fix? 

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.