IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> [OPGELOST] Patch "D" voor KIS/KAV 17.0.0.611
XCRM
post 19.03.2017 01:41
Post #1


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




Hallo Berny,

Sinds deze update werkt mijn VPN verbinding niet meer in diverse browsers (Firefox, Explorer en Opera). Vfeemd is dat Vivaldi wel werkt. Ik krijg een boodschap dat de site niet gevonden kan worden.
Ik heb KIS ge-deinstalleerd toen werkte het weer. Daarna de basisversie die ik nog ergens had bewaard (kis17.0.0.611nl-nl_fr-be_full) geinstalleerd en toen werkte het nog steeds.
Ik denk dus dat het probleem in patch"D" zit. Ik ben er bang voor dat bij update patch "D" weer wordt geinstalleerd en het weer niet werkt.

Is dit probleem bekend en is er een oplossing of bypass voor?

Groeten,
Rob.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 19.03.2017 01:56
Post #2


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Hello XCRM,

Dit probleem is inderdaad gekend https://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=366978

K-Lab werkt aan een oplossing.
Een voorlopige bypass is KIS 2016.
Dit probleem doet zich niet voor met KIS 2018 TR.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 19.03.2017 10:50
Post #3


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Kan u nog dit even uittesten onder Patch "D" aub :
> KIS uitschakelen
> Uw VPN verbinding activeren
> KIS terug opstarten
Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 19.03.2017 16:25
Post #4


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




QUOTE(Berny @ 19.03.2017 07:50) *
Kan u nog dit even uittesten onder Patch "D" aub :
> KIS uitschakelen
> Uw VPN verbinding activeren
> KIS terug opstarten


Ik heb het volgende gedaan :
Firefox gesloten
KIS uitgeschakeld
VPN verbinding gemaakt
KIS ingeschakeld
Firefox opgestart

Het resultaat is hetzelfde, er kan geen verbinding worden gemaakt.
BTW. Ik had in de update instellingen "Nieuwe versies automatich downloaden uitgezet". Ik vermoed dat het om echte versie gaat en niet om patches. Ik zit nu weer op patch "D".
Dan maar een echte versie terug. Ik word er wel handig in! b_lol1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 19.03.2017 17:53
Post #5


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Heel wat gebruikers zijn geconfronteerd met dit probleem https://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=366978
en K-Lab werkt momenteel aan een oplossing.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 20.03.2017 00:11
Post #6


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




QUOTE(Berny @ 19.03.2017 14:53) *
Heel wat gebruikers zijn geconfronteerd met dit probleem https://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=366978
en K-Lab werkt momenteel aan een oplossing.

Ik ben blij niet de enige te zijn met dit probleem.
Ik draai nu met de vorige versie, die zal niet onveilig zijn en wacht geduldig op patch "E".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 20.03.2017 00:22
Post #7


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Ik denk dat u de goede beslissing genomen heeft. Patch "E" zal inderdaad welkom zijn , maar MR1 is ook niet uitgesloten.
Persoonlijk ondervind ik met KSC geen enkel probleem onder KIS2018_ru/W10 en KIS2017-Patch D/W7 ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 20.03.2017 04:34
Post #8


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




QUOTE(Berny @ 19.03.2017 21:22) *
Ik denk dat u de goede beslissing genomen heeft. Patch "E" zal inderdaad welkom zijn , maar MR1 is ook niet uitgesloten.
Persoonlijk ondervind ik met KSC geen enkel probleem onder KIS2018_ru/W10 en KIS2017-Patch D/W7 ...

Toch wacht ik maar af : "KIS2018_ru/W10 en KIS2017-Patch D/W7 " is voor mij een beetje geheimtaal, al denk ik dat _ru voor Russisch staat, welke taal ik echt niet beheers!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 22.03.2017 23:26
Post #9


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Kan u even uw Databases updaten + reboot ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 23.03.2017 04:23
Post #10


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




QUOTE(Berny @ 22.03.2017 20:26) *
Kan u even uw Databases updaten + reboot ?

Hoi Berny,

Deze vraag begrijp ik niet. Ik draai nu met 16.0.1.445(G) en wacht op patch "E" voor de 17-versie.
Update gaat automatisch en rebooten doe ik dagelijks.
Of bedoel je dat de software van de 17-versie is aangepast en het nu wel goed zal moeten werken?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 23.03.2017 10:37
Post #11


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Ik bedoelde 17-versie maar nu blijkt dat het probleem nog niet opgelost is :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 9.04.2017 12:54
Post #12


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




QUOTE(Berny @ 23.03.2017 07:37) *
Ik bedoelde 17-versie maar nu blijkt dat het probleem nog niet opgelost is :-)

Het lijkt erop dat volgende week patch "E" wordt geleverd :
Patch "E"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 16.04.2017 12:40
Post #13


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




Hallo Berny,

Patch "E" wordt nu geleidelijk uitgeleverd. Is er enig idee wanneer ik er zeker van kan zijn dat ik die krijg als ik KIS 2017 (17.0.0.611) weer installeer?
Kan ik het ergens zien?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 16.04.2017 13:40
Post #14


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Hello XCRM,

Uw juiste KIS 2017 versie kan u nakijken via een mouseover op het rode K-icoon in de Systray.
Zie ook screenshot in bijlage aub.

Wanneer je KIS 2017 installeert (vorige versie verwijderen + licentie bewaren + reboot aub) haal dan eerst de laatste versie binnen
die reeds de Patches (abcd) bevat : https://www.kaspersky.nl/downloads/thank-yo...ternet-security

Hou ook rekening met het volgende aub :
QUOTE(Berny @ 10.04.2017 22:10) *
Bijkomend informatie :
Wanneer u Kaspersky verwijdert en opnieuw installeert of een nieuwe installatie uitvoert van Kaspersky tijdens de week wanneer Patch "E" geleidelijk wordt vrijgegeven, dan kan het soms nog enkele dagen duren tot dat de laatste Patch opgenomen wordt in de nieuwe installatie.


Attached File  patch_2017_e.jpg ( 88,92K ) Number of downloads: 8


Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 16.04.2017 13:59
Post #15


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




QUOTE(Berny @ 16.04.2017 11:40) *
Hello XCRM,

Uw juiste KIS 2017 versie kan u nakijken via een mouseover op het rode K-icoon in de Systray.
Zie ook screenshot in bijlage aub.

Wanneer je KIS 2017 installeert (vorige versie verwijderen + licentie bewaren + reboot aub) haal dan eerst de laatste versie binnen
die reeds de Patches (abcd) bevat : https://www.kaspersky.nl/downloads/thank-yo...ternet-security

Hou ook rekening met het volgende aub :
Attached File  patch_2017_e.jpg ( 88,92K ) Number of downloads: 8


Daarom was mijn vraag wanneer ik er zeker van kan zijn dat ik patch "E" bij de installatie erbij krijg. Anders begint de ellende met VPN opnieuw.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 16.04.2017 14:26
Post #16


True legend
***************

Group: Moderators
Posts: 16248
Joined: 30.10.2007




Een installer KIS 2017 (abcde) is niet beschikbaar.
Indien je nu KIS 2017 (abcd) installeert zijn er enkele dagen wachttijd om Patch E te ontvangen.
Een andere optie is KIS 2018 (a) 'EN version' die binnen enkele weken beschikbaar zou moeten zijn ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
XCRM
post 19.04.2017 15:40
Post #17


Advanced Member II
****

Group: Members
Posts: 283
Joined: 1.08.2008
From: Netherlands




QUOTE(Berny @ 16.04.2017 12:26) *
Een installer KIS 2017 (abcde) is niet beschikbaar.
Indien je nu KIS 2017 (abcd) installeert zijn er enkele dagen wachttijd om Patch E te ontvangen.
Een andere optie is KIS 2018 (a) 'EN version' die binnen enkele weken beschikbaar zou moeten zijn ...

Hallo Berny,

Ik wilde een hele oude versie van kis17.0.0.611 uit september 2016 installeren. Kreeg tijdens installatie een nieuwe versie aangeboden, hier zat patch "E" in.
VPN werkt nu weer zoals het hoort.
Dit topic kan wat mij betreft worden gesloten.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 27.05.2017 10:17