Jump to content
T.Ham

Hoe kan ik ontvangen berichten in My.Kaspersky account verwijderen?

Recommended Posts

In My.Kaspersky account staan re boven de binnengekomen berichten met in het rood het aantal. Praktisch alle berichten doe ik niets mee omdat het voor mij niet van toepassing is. Om die reden wil ik die berichten verwijderen zodat ik duidelijk kan zien bij het rode getalletje wanneer er weer nieuwe berichten binnenkomen. Maar de vraag is: Hoe verwijder ik deze onbelangrijke berichten?

Share this post


Link to post

Welkom op het Kaspersky Forum.

Wanneer u klikt op ‘Licenties > Alle’ kan u op het oogje klikken onder het tandwieltje om de berichten onzichtbaar te maken.

 

Share this post


Link to post

Sorry maar ik begrijp het niet want als ik op Licenties klik dan zie ik nergens alle staan. Ik zie wel bij elke licentie een tandwiel maar daar onder staat het woord Details en daar kan ik niets verbergen.

Share this post


Link to post

Vreemd maar bij mij staat er niet zo'n tekentje van Hide of Verberg.  Zou dat te maken kunnen hebben dat uw site in het Engels is en die van mij in het Nederlands????

Share this post


Link to post

Waarschijnlijk wel , indien u het wenst  kan u dit issue bespreken met K-Lab.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.