Jump to content

Recommended Posts

Hi

In my service I can see that Kaspersky Endpoint Security Service is not started. I have tried to start it but it comes with this error.
The service Kaspersky Endpoint Service on local computer couldn't start.
Error: 1053 Service didn't respond to start

I'm using Kaspersky Endpoint Security 10 for Windows (10.3.0.6409)

How can I resolve this

Share this post


Link to post

You can upload report to any file sharing portal that you prefer and give us a link to access it.

Share this post


Link to post

Please try to reinstall Kaspersky Endpoint Security using fresh installer from your KES Cloud portal.

I will advise check your hard drive with your drive manufacturer utility. Also I have spotted quite few issues with VSS functionality.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.