Jump to content
ozi1758

Kasperksy always stuck at 1% Virus Scan

Recommended Posts

Hi,

We have a problem about virus scan task in a several machines.We have installed the new version and a critical patch on the computers.(sp2 and pf3147).However,there is no change situation.

We need urgent help.

Thank you and regards...

Share this post


Link to post

Hello!

Please kindly provide us with GSI report collected from one of the problem hosts.

We will also need product traces. collected during the issue reproducing.

Scenario:

 1. Enable traces

2. Run virus scan task

3. Make sure that task hanged.

4. Wait for 5-7 minutes.

5. Stop collecting traces.

Thank you!

 

 

Share this post


Link to post

Hi Nikolay,

just to be aligned with user ozi1758, in one of the workstation i'm now installing KES SP2, if the problem persist i'll open a ticket with my company account and provide all the information requested.

Share this post


Link to post

Hi again,

After I will taking the trace log , I will send to you.

Thank you...

Share this post


Link to post

Hi again,

 

I can not upload the GFI file.The file size is 7 MB.

 

Thank you for helping.

Share this post


Link to post

Hi,

Can I take your e-mail please? I am going to send via We Transfer.

Thank you...

Share this post


Link to post

At the moment i'm unable to replicate the problem, even if today the problem is still present, so i was unable to get the trace, but i collect all the other info and open the INC000008917929.

I make some tests and seem that if the task is manualy executed from KSC it will finish without problem, but if it's scheduled sometimes it blocks at 1% during system memory scan.

Tomorrow during the next schedule i'll try to activate the trace in the workstation where today the problem was present.

Please note that i have the problem with KES 10.3.0.6294 and 10.2.6.3733.

Share this post


Link to post

Hi, in the today scheduled task the problem cames again. I was able to collect all the trace and the GSI of my three workstation where the problem is present. I already attached all the info to my INC000008917929

Share this post


Link to post

ozi1758 

Hello. 

We don't share email accounts on forum. You can PM fileshare link to KLCentralSupport account on forum. 

Share this post


Link to post

Hi ,

Thank you for reply janypham1992 .

We have upgraded to the new version(10.3.6294) a long time ago.However,the FDE module installed on these computers.

Share this post


Link to post

I'm curious if you have resolved this issue yet? I'm also having this problem and would be grateful if you could share a resolution once complete.

Share this post


Link to post

After a month the Kaspersky support answer that the problem is caused by incorrect responsase of the BITS service, and asked to me to open a ticket to Micorsft support:blink:

Are you kidding me? I'm using a supported versione of KSC (the last) in a supported version of Operating System, and after check that there is some problem between the two software, you ask to the customer to open the ticket to Microsft? What kind of answer is this? I'm very disappointed about that!

Edited by vashthestampede

Share this post


Link to post
1 час назад, vashthestampede сказал:

After a month the Kaspersky support answer that the problem is caused by incorrect responsase of the BITS service, and asked to me to open a ticket to Micorsft support

Where did you get this answer? Could you please provide incident number.

Thank you!

Share this post


Link to post
7 minutes ago, Konstantin Antonov said:

Where did you get this answer? Could you please provide incident number.

Thank you!

In the same incident opened a month ago INC000008917929.

Share this post


Link to post

What recommendations? "Not our problem, ask Microsoft"?!?

I dont't think this is a recommendations, you should assure that your software work in a supported configuration (as mine is).

Share this post


Link to post

Hi,

We cannot contact MS support instead of you, since you are the one who owns that MS license.

Thank you for cooperation.

Share this post


Link to post

So you don't have any Windows 10 PC? I guess you should have direct channel to work with Microsft to consolidate and approve the functionality of KES in Microsoft Windows 10.

If there is an evidence that you product doesn't work with a supported system i still don't understand why i have to contact Microsoft.

If there are same problems and they needs to do test, they need YOU not me.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.