Jump to content
  • Announcements

    • Rodion Nagornov

      Долгое сохранение сообщений || Delays while posting (click here to read the full text RU/EN)   09/20/2017

      По техническим причинам возможно визуально долгое отправление сообщений на форуме. Фактически ваше сообщение публикуется мгновенно - долго отрабатывает графика. В случае подобной ситуации, пожалуйста, сначала обновите страницу (F5) и проверьте, появилось ли ваше сообщение. Не пытайтесь сразу отправить его заново.  || Due to some technical reasons visual delays are possible while message sending. Actually your message is published immediately - just interface works long. In such case, please, do not re-send your message immediately! Press F5 to reload the page and check if your message/topic is published.
mickiete

Chrome asking for KPM to be installed, but it is installed.

Recommended Posts

mickiete   

I seem to be having Chrome asking me to install KPM when I click on the key to unlock it. This even happens if I have unlocked it via the main screen in the bottom right hand side of windows. I have v8.0.6.538 installed.

post-566210-1487518889_thumb.jpg

Edited by mickiete

Share this post


Link to post
Share on other sites
I seem to be having Chrome asking me to install KPM when I click on the key to unlock it. This even happens if I have unlocked it via the main screen in the bottom right hand side of windows. I have v8.0.6.538 installed.

 

Hello,

 

Settings>Browser>check that the extension is installed for Chrome.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites
mickiete   
Hello,

 

Settings>Browser>check that the extension is installed for Chrome.

 

Regards,

 

Yes have checked that, it was working with no problems, then it started playing up.

post-566210-1487522875_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
kruni   

Had the same problem here.

To solve it i had to reinstall chrome and KPM. When reinstalling i installed KPM first (with a crash when trying to import passwords from IE), after that i installed Chrome and then installed the AddOn via KPM -> settings -> Browser

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×