Gos

Discussion of KAV/KIS 13.0.0.3089

17 posts in this topic

Rechecking bugs, updating traces =)

Rechecking and updating traces from already accepted bugs necessary, too?

Share this post


Link to post
Share on other sites

W7 Sp1 x64 vmware, KIS 2013 v13.0.0.3089

 

Still unknown application

 

post-59156-1335445542_thumb.png post-59156-1335445642_thumb.png

 

post-59156-1335445799_thumb.png

 

Regards

Edited by Caos

Share this post


Link to post
Share on other sites

W7 Sp1 x64 vmware, KIS 2013 v13.0.0.3089

 

post-59156-1335447023_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Win 7 64 bit

 

Upload is blocked by Firewall with this build! (speedtest.net)

Trusted or Public doesn't matter

Hapens only with Opera 11.62

IE9 is fine

Edited by ogy

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got some dump files after update and restart of KIS but I don't know which to upload. They're like 600mb so I can't up all of them. Maybe the small ones will be of use ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
but I don't know which to upload.

 

Please see the small print that is located at the bottom of this message.

 

If you read the small print that is located at the bottom of this message, you will know Everything that there is to know about Universe Kaspersky.

 

You will know what, where, when, how and why to send your dumps; and Everything else, too!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In chrome last version

 

sometimes closing a tab that have a password field the keyboard does not work until i close all chrome tabs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. I've installed KIS 13.0.0.3089 on Win 8. After every logon KIS notifies me that a failed launch of application has occured and that I must send reports. Also after updates, when asking for service restart, KIS remains unactivated, without comming back. Cheers.

post-87562-1335595840_thumb.png

post-87562-1335595847_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi. I've installed KIS 13.0.0.3089 on Win 8. After every logon KIS notifies me that a failed launch of application has occured and that I must send reports. Also after updates, when asking for service restart, KIS remains unactivated, without comming back. Cheers.

 

I have the same problem on Windows 7 x64 Ultimate :dash1:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have the same problem on Windows 7 x64 Ultimate :dash1:

This also happens when the application is closed manually by the right click menu, on the next startup you get the previous startup failed prompt to send logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have an update problem, it updated without problems but now something got wrong (see picture).

And I get dumps on every startup of KIS13.

post-285941-1335790292_thumb.png

Edited by Whizard
This only happens on Beta builds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is is a known issue. Just remove the license and re-activate again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The one labeled FULL.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Win 7 x64 SP1, KIS 13.0.0.3089

 

atfer update, this happened.

 

Try to click Update database.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.