Jump to content
Sign in to follow this  
SQ

Kaspersky Endpoint for Servers

Recommended Posts

При установки Kaspersky Endpoint for Windows на Windows Server 2008 R2.

 

Ошибка:

-------------------------

Processing automatic keys failed

Product ='KES'

Version ='8.1.0.0'

#1195 Resource is unavailable

 

на этом установка завершается!

Share this post


Link to post
При установки Kaspersky Endpoint for Windows на Windows Server 2008 R2.

 

Ошибка:

-------------------------

Processing automatic keys failed

Product ='KES'

Version ='8.1.0.0'

#1195 Resource is unavailable

 

на этом установка завершается!

 

еще

-------------------------

Error while starting product 'KES'#1185 Object (null) is not initialized

Share this post


Link to post
еще

-------------------------

Error while starting product 'KES'#1185 Object (null) is not initialized

 

Трэйсы :SERVER - 20111107-085240537-7280

 

ресурс: ftp://data8.kaspersky-labs.com/

Share this post


Link to post
Трэйсы :SERVER - 20111107-085240537-7280

 

ресурс: ftp://data8.kaspersky-labs.com/

 

 

Hi,

 

excuse me writing english here, my russian is a bit rusty these days, and this thread is the only site I've found. I've rolled out recent Kaspersky Anti-Virus to about 80 clients via Administration Kit and I've got the exactly same problem on one client. I deinstalled, installed again, no bettering. Is there a solution?

 

Regards and thanks!

 

Share this post


Link to post

присоединяюсь.

Windows 2008 32-bit, в логах теже буквы, и на сервере KSC у этого компа критический статус. KES не запускается. переустановка не помогает.

работал-работал и вдруг перестал запускаться, (предположительно после установки патча а?)

как лечить? :blink:

Share this post


Link to post
Hi,

 

excuse me writing english here, my russian is a bit rusty these days, and this thread is the only site I've found. I've rolled out recent Kaspersky Anti-Virus to about 80 clients via Administration Kit and I've got the exactly same problem on one client. I deinstalled, installed again, no bettering. Is there a solution?

 

Regards and thanks!

Hello simon!

It look like there is no solution yet. Try to uninstall KES8, restart system and install previous version.

In my case it helps, rolled back to KAV for WSEE 8.0.599

p.s. Feel free speaking russian (and with russians :-))

Edited by DDens

Share this post


Link to post

Hello DDens,

 

after about 5 times deinstall and reinstall it works now. Thank you!

 

 

Hello simon!

It look like there is no solution yet. Try to uninstall KES8, restart system and install previous version.

In my case it helps, rolled back to KAV for WSEE 8.0.599

p.s. Feel free speaking russian (and with russians :-))

 

Share this post


Link to post

к сожалению так и не получается решить проблему!

Edited by SQ

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.