Jump to content

Recommended Posts

Lockman   

I have read the different post of Teamviewer problems and tried those recomendations, still not working. I'm using Windows 7 Proffessional 64 bit and KIS 2011.

 

Is there anything else I can try?

 

Jorge

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think this issue related to teamviewer itself rather than kaspersky,

 

this problem may appear when you choose commercial use when you install the teamviewer,

 

i suggest you to reinstall it and select personal use,

 

hope this solve your problem..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lockman   

I installed it as personnel use and when Teamviewer is started a message from Teamviewer says that the proxy settting and Kaspersky is blocking the server access.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lockman   

No it did not work. But I exited KIS and then installed Teamviewer 6 and it worked. I started KIS and Teamviewer works, I rebooted the machine and ran Teamviewer 6 and it works for now.

 

I don't know the difference of installing with KIS running.

 

Jorge

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Perry   

Hi

 

I use team viewer 6 (personnel) and have no problems at all.

 

I have windows 7 home premium 64bit

 

Also have it installed on 2 further laptops with no problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×