Jump to content
  • Announcements

    • Rodion Nagornov

      Долгое сохранение сообщений || Delays while posting (click here to read the full text RU/EN)   09/20/2017

      Due to some technical reasons visual delays are possible while message sending. Actually your message is published immediately - just interface works long. In such case, please, do not re-send your message immediately! Press F5 to reload the page and check if your message/topic is published. || По техническим причинам возможно визуально долгое отправление сообщений на форуме. Фактически ваше сообщение публикуется мгновенно - долго отрабатывает графика. В случае подобной ситуации, пожалуйста, сначала обновите страницу (F5) и проверьте, появилось ли ваше сообщение. Не пытайтесь сразу отправить его заново.

Recommended Posts

I have the same problem running XP Pro SP3 so any ideas would be appreciated and the above resolution the scan encryped is not enabled..

 

I have 3 licences and it is the same on every Laptop this happend at the same time too.

 

????

Edited by Stephen L...

Share this post


Link to post

I have Windows XP Pro SP3 with a 3 user Kaspersky AV 2010 licence running on 3 PC's. All at the same time they have blocked access to secure sites I this message in any browser.

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few

moments.

 

* If you are unable to load any pages, check your computer's network

connection.

 

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure

that Firefox is permitted to access the Web.

 

 

I have checked in the internet scan secure connection and this is disabled so any other help most welcome as I cannot use the product at the moment.

Thanks

Share this post


Link to post

Did you ever have Scan Encrypted connections enabled? Which browser?

 

If installed K's certificate manually (in Firefox), I'd uninstall that certificate.

 

If using Firefox 3, make sure in Advanced>Encryption that "use SSL 3" and "use TLS 1" are checked.

Share this post


Link to post
I have Windows XP Pro SP3 with a 3 user Kaspersky AV 2010 licence running on 3 PC's. All at the same time they have blocked access to secure sites I this message in any browser.

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few

moments.

 

* If you are unable to load any pages, check your computer's network

connection.

 

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure

that Firefox is permitted to access the Web.

I have checked in the internet scan secure connection and this is disabled so any other help most welcome as I cannot use the product at the moment.

Thanks

 

Share this post


Link to post

*** Network is fine if I disable Kaspersky all site work fine..

 

 

*** Pages are not busy and no firewalls on, I have hardware firewall and with or without it on does not work if Kaspersky is on ??

 

Fire fox is permitted and the relevant SSL are enabled... it all point to the antivirus. ?? any other ideas..

Share this post


Link to post
Did you ever have Scan Encrypted connections enabled? Which browser?

 

If installed K's certificate manually (in Firefox), I'd uninstall that certificate.

 

If using Firefox 3, make sure in Advanced>Encryption that "use SSL 3" and "use TLS 1" are checked.

 

Share this post


Link to post

Scan encrypted is disabled

 

No certificate installed and both SSL3 and TSL 1 are enabled..

 

I have tried everything. any more ideas?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×