Jump to content
  • Announcements

    • Rodion Nagornov

      Долгое сохранение сообщений || Delays while posting (click here to read the full text RU/EN)   09/20/2017

      Due to some technical reasons visual delays are possible while message sending. Actually your message is published immediately - just interface works long. In such case, please, do not re-send your message immediately! Press F5 to reload the page and check if your message/topic is published. || По техническим причинам возможно визуально долгое отправление сообщений на форуме. Фактически ваше сообщение публикуется мгновенно - долго отрабатывает графика. В случае подобной ситуации, пожалуйста, сначала обновите страницу (F5) и проверьте, появилось ли ваше сообщение. Не пытайтесь сразу отправить его заново.
Sign in to follow this  
usampa

Slow performance

Recommended Posts

Hi , I am well protected with my Kaspersky Antivirus 2010 , but the PC is slower and with some programs is almost impossible to work!

It shouldn't be like that because my laptop is new and I have 2 GB memory, processor Intel® CPU 575 @ 2.00 Ghz and Windows Vista.

 

So if someone could help me with my problem it will be very appreciated :

Thanks!

 

Share this post


Link to post

the windows error log shows numerous errors unrelated to Kaspersky files. because of the language I can't tell what they say but they would be more likely to be the actual cause of the slow downs.

Share this post


Link to post
the windows error log shows numerous errors unrelated to Kaspersky files. because of the language I can't tell what they say but they would be more likely to be the actual cause of the slow downs.

 

I don't know but without Kaspersky everything works fine....

What you can suggest me to do , should I reinstall the windows ?

Share this post


Link to post
I don't know but without Kaspersky everything works fine....

What you can suggest me to do , should I reinstall the windows ?

 

 

This could be the cause to your Slow Down:

 

�������ҙ version 7.00

Product name: �������ҙ version 7.00

 

Ray

 

 

 

Share this post


Link to post

Hi. Did you recently upgrade to 2010 from another version? Try uninstall reboot and reinstall KAV 2010, perform a manual update then reboot. :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×