Jump to content

kaspersky2008

Members
  • Content Count

    230
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About kaspersky2008

  • Rank
    Cadet
  1. Hi Ivan, is there any helpful docs or video tutorials on how to achieve Nizzle requirement?I have a similar future requirement. thanks
  2. Hi Evgeny, My client has simple network. They have DHCP server but no AD installed at the moment. Basically their network belong to one workgroup only. KSC can ping the ip address of the target computer and (vise verse) but still KSC lists of computer still empty.Tried to add/scan specific ip but no glory. The only way to display list of computer is means of installing first the network agent. Any advice from the expert? Thanks
  3. Pls make it sure that "Administration Server Backup" Task is not running once you open the KS Console. Hope it helps.
  4. part of my initial troubleshooting during the demo was to Disabled the Firewall but still no luck
  5. our client planning to purchase Kaspersky Endpoint Security for Business — Advanced (500 ws, 200 mobile devices), I just want to make sure during the implementations I am confident what I am doing. Can someone help me in preparation of on how to install kaspersky using KSC to mobile devices like Android™, IOS, Windows® Phone 8.x, Windows Mobile, BlackBerry® and Symbian. Is there any step by step approach on how to install or push kaspersky to mobile devices via KSC ver 10. Any feedback is highly appreciated.
  6. Hi mastropizza, thank you for your time. Client dont have AD as of the moment. All 300 workstations belong to Workgroup group. Per client using Kaspersky ver 8 two yrs ago KSC ver 8 can scan the whole network. Using KSC ver 10 seems unable to scan the whole network but able to ping each workstations. Heres the outcome of successful ping from KSC Server to active workstations. PING 192.168.0.1 (192.168.0.1): 56 data bytes 64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=0 ttl=128 time=6.767 ms 64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=1 ttl=128 time=4.341 ms 64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=2 ttl=128 time=4.351 ms 64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=3 ttl=128 time=1.785 ms 64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=4 ttl=128 time=6.066 ms 64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=5 ttl=128 time=2.122 ms
  7. successfully installed latest version of kaspersky to 2008 server. However under the KSC I can't find any computers, I cang ping the ip address of the machines but cant add them. I tried to scan using ip range but still no success.The only way to add computers under KSC tree is by means of installing network agent first. Does anybody experienced similar scenario as mine? Any feedback is highly appreciated.
  8. seems conficker issue on your part (search from google about kido killer) and run it to your infected machine. dont forget to full patch your windows system.hope it helps
  9. how about deleting the KSC old database and re-update again?
  10. Hi Fellas, Using KSC 9, is there a way to disable or delete default update source?Pls see the attached file. Is there any config file that I can modified to achieve this goal? TIA
  11. Im using kes 8.1.0.831 on windows 7 64bit, i am able to install tftpd32 but when I ran it, kes blocked it and remove the said application.added to exclusion already. Using kes 8.1.0.646 seems tftpde32 is working fine. Any guess why the new version of kav hampering me to use tftpd32?
  12. Hi All, I am aware that kav ver 604.1424 able to detect and block kido/conficker. I have one client keeps on claiming that kes 810.646 unable to detect or delete kido/conficker. I informed him to run kido killer but he insisted should be blocked by kaspersky alone. Rest assured KAV AV is updated and windows operating is updated also Any hint on this matter?
  13. Hi Fellas, I have a weird problem to one of my clients (500 computers). computer specs 4GB i5 Processor Windows 7 32bit, KES v8 (latest version) . 3 weeks ako so far so good but all of a sudden their computers started to crawl which hard to determine whats the caused, we found out that once Device and Web control are enabled their machines becomes problematic, once you opened My Computer it took 10-20 mins once its totally displayed all the drives inside it, however once Device and Web Control are disable there is no problem at all.Were are not only talking 1 affected computers but the whole 500 computers with KES v8 installed. Device Control is MUST to their need but in this case they partially disabled it just to sustain av protection. Is anyone in this forum experienced the same as mine? For Further verification what logs do I need from the client side? Hoping anyone could help me. Thanks
  14. aside from that is there no way on how to disable the appended attachment? thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.