Jump to content

Judah

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Judah

  • Rank
    Candidate
  1. Hi, We need to remove NAS box and connect it a Kaspersky installed system to scan it, which is not always viable and talking about realtime protection, we need to connect it to a system too which cannot be done. Is there any solution provided by Kaspersky apart from for this Thanks & Regards, Judah.
  2. Hi Richbuff, Well the issue is not happening when installed with Kaspersky Server Enterprise edition which I did for testing purpose. Don't know what's causing the issue. Since the Small Office license is not applicable for KAV Enterprise edition, I'm in dilemma. Best Regards, Judah.
  3. Hi, Kaspersky Small Office Security 9.1.0.59 installed in Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition with SP 2 is creating issues when Av update task is started or when the scan task is started. There is a memory dump and the server restarts. tried uninstalling and installing Kaspersky. but the issue persists. Getsystem summary is given. http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...a903bc2d49f0957 The unknown processes are genuine software installed, it's a accounting package running. Unable to understand why this is happening. Kindly advice. Best Regards, Judah
  4. Hi, There seems to be some kind of malware that makes the home page of IE to a website and in the page it describes that it is a AV program that intends to delete virus (which i feel is totally absurd ) Well I'am attaching the files ( the homepage and the file which the home page points to) and the AVZ log file. Kindly advice how to proceed. Best Regards, JJ AVZ_LOG.zip Vault.zip AVZ_LOG.zip Vault.zip
  5. Hi, There seems to be some kind of malware that hijacks the home page of IE to a particular website and in the page it describes that it is a AV program that intends to delete virus (which i feel is totally absurd ) Well I'am attaching the files ( the homepage and the file which the home page points to) and the AVZ log file. Kindly advice how to proceed. Best Regards, JJ
  6. Hi Tybilly, Sending you the GSI Link again, http://gsi.kaspersky.fr/lire.php?hl=en&amp...Microsoft=0#Top Using Admin Kit version 6.0.1591. Well I tried global update task, still no positive result. I will send the trace files on my next post. Thanks & Regards, J.
  7. Hi, There are approximately 50 computers connected to the admin kit which is installed in a Win 2003 server which is also a domain controller. The admin kit has not been updating from 20th July. before 20 th July all was fine. The server was not disturbed and no additional software was installed. Getsysteminfo parser link of the admin kit server is given http://gsi.kaspersky.fr/lire.php?hl=en&amp...3b77a9092ce#Top Any idea what might be the issue and how to overcome. Thanks & Regards, J
  8. Hi, There's issue with internet after installing KIS 8.0, The setup is like, one comp is connected to direct internet through ADSL modem and rest of the comps are connected through this comp. Now after installing KIS 8.0 only the main internet comp is able to connect to internet, rest of the comps can't browse. :ai: Sending the log files and GSI parser link. Main internet Comp http://gsi.kaspersky.fr/lire.php?hl=en&amp...51e0f9756f83356 The other comp http://gsi.kaspersky.fr/lire.php?hl=en&amp...733221e77f2#Top Kindly let me know what's the issue. Thanks & Regards, J. Main_Internet_sysinfo.zip Other_Comp_sysinfo.zip
  9. Hello Matin78, Try doing this, Go to C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7\Bases.. delete all the files inside the bases folder.( if your windows is installed in C:\ default drive or you have to go to the drive where you have installed windows) if above is not possible in normal mode, go to safe mode. Go to Start> Program Files>Kaspersky Internet Security 7.0 choose repair option, follow the on screen procedure to install the application. Change the Kaspersky update settings from automatic to manual. Restart the system, ignore all warning messages, now update Kaspersky. you might get an error saying that not all components were updated. Just update again. I too faced the same problem and following the above procedure solved it. Best Regards, J.
  10. Hi Andkaz, Thank you for responding, I had tried doing what manawa suggested, but did not solve the issue. I will try what you suggested and get back. Thanks & Regards, Judah.
  11. Hi Qtester, Thanks for responding.Well the system is installed with KAV for workstations version 6.0.837.( as you would see in the GSI Parser) I have not yet tried what manawa had suggested. I will try and get back, In the mean time if anyone has any other ideas or options please do let me know. Thanks & Regards, Judah.
  12. Hi Qtester, Thanks for responding.Well the system is installed with KAV for workstations version 6.0.837.( as you would see in the GSI Parser) I have not yet tried what manawa had suggested. I will try and get back, In the mean time if anyone has any other ideas or options please do let me know. Thanks & Regards, Judah.
  13. Hi Manawa, Thanks for responding.. Firstly as the admin kit doesn't open, how to open it and copy the file. Secondly how can i copy the CS Admin Kit.csc file ( from where do i get it, as the pop up suggests, the file which is there in the system already seems to be corrupted.) Thanks & Regards, Judah.
  14. Sorry for posting the topic twice, while posting topic, I guess i would have done it two times.. Forum moderators can delete one and retain one. Thanks & Regards, Judah
  15. Hi, Can anyone please help me here, I have an issue with Kaspersky Admin kit installed in Vista system, all was working well for some time, but now it throw up an error saying Microsoft Management Console cannot open, coz it cannot open CS Admit Kit.csc file had unistalled and reinstalled the Admin Kit to rectify, but did not solve. Another problem is that the group policy is active, so most of the settings cannot be changed from the node user level ( for updating etc.) Since the admin kit was reinstalled the updates are not available to the nodes. So situation is kind of grave.. Attaching the screen shot of the error pop up, and the link to GSI Parser is given below. http://gsi.kaspersky.fr/lire.php?hl=en&amp...amp;Microsoft=0 Thank you in advance. Judah.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.