Jump to content

Fygee

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Fygee

  • Rank
    Candidate
  1. Will do! I'll post here again once I have the fix applied to these computers and will let you know the results.
  2. Recently we've been experiencing some random issues with the Kaspersky Mail Add in causing Outlook 2010 to run extremely slow. It will take approximately 10-15 seconds between clicking on emails for it to respond. Removing the add-in or turning it off via Security Center will resolve the issue, but obviously we'd like to keep that on so we don't risk getting an infection via email. Currently we have three users that are having this problem and it all occurred at the same time. There may be more that we have not been made aware of yet. We are running Network Agent 10.2.434 with patch D, and either KES 10.2.2.10535 or 10.2.4.674. Upgrading the clients using the older version to 10.2.4.674 has not yielded any results. Uninstalling and reinstalling the client doesn't help either. Any help would be greatly appreciated.
  3. For what its worth, I haven't run into any issues on my test boxes, but I'm lucky in that my environment mercifully doesn't have much in the way of proprietary apps and systems.
  4. I manually added the package from the installer I downloaded. Also, I've only deployed it to two systems at the moment for testing. I wouldn't recommend updating all of your current installs yet, unless its for Windows 10 devices.
  5. I did the same with Windows 10 build 1151. No problems or issues so far on my test boxes and works with the commercial license. So good news, its out! Or "out" as it were.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.