Jump to content

roe69

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About roe69

  • Rank
    Candidate

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ich habe Kaspersky Total Security im Dezember 2014 von Digital River gekauft. Die Installation auf dem PC erfolgte mit dem Download von Digital River, aber ich erinnere mich nicht, wie ich die Software auf auf mein Macbook Air und mein Galaxy Note II brachte. Ich nehme an, die Versionsinfo ist auf allen Geräten die selbe. Weil ich das Programm auf Galaxy Note II raus geworfen habe, finde ich dort logischerweise keine Versionsangaben. Aber auch auf dem PC suche ich vergeblich danach. Kurz: Mehr als Kaufdatum und Shop habe ich nicht zu bieten.
  2. Tag allerseits, im Dezember 2014 habe ich Kaspersky Total Security - Multidevice 3-Geräte-Version runter geladen und unter anderem auf meinem Mobile-Phone Typ GT-N7100 mit Android 4.4.2 installiert. Nach einiger Zeit stellte ich fest, dass beim Wechsel von einem WLAN in ein anderes, die Proxy-Einstellungen jeweils von "ohne" auf "Manuell" wechselten. Einige Apps funktionieren mit der „Manuell“-Einstellung nicht und ich musste deshalb jedes Mal die Einstellung wieder zurück ändern. Schliesslich habe ich die Geduld verloren und deshalb gestern KTS auf meinem Handy deinstalliert. Dies nachdem ich keine Methode gefunden hatte um KTS nur mal anzuhalten um so der Sache nachzugehen. Die WLAN Einstellungen sind damit wieder stabil, doch eine Lösung ist das nicht. Ich habe KTS ja nicht gekauft, um es nicht gebrauchen zu können. Gibt es da eine Lösung?
  3. The problem still exists: I use a Samsung Galaxay Note 6 with Android 4.4.2 and KIS 11.3.0.893. When moving between the various WLANs my device is configured to use (e. g. travelling between home and office-WLANs), it quite often (albeit not always) reconnects to a WLAN with proxy "MANUEL", overriding the previously saved "NONE"-configuration. The result then is, that some apps and/or web pages do no longer work. From my search on the net, I conclude that this problem is old news. The problem was firstly reported more than 2 years ago. And it seems, my most recent version of KIS "inhereted" this bug. Disappointing.... Let me add that I did not have any previous version of KIS, nor any other anti-virus app installed on my phone. Hence it's indeed a problem of this current version 11.3.0.893 that I am using. Looking forward for a solution.
  4. This is not a helpful entry in the list of "known problems". Actually I have tried to auto-login on several sites and the feature worked on none of them. I am using chrome 64 under Windows 8.1 and yes - I have configered KPM for auto-login following the instructions given in its help file. So what else? Regards - roe69
  5. Hi, I configered a web site login in KPM and then clicked "open in browser". The login-page opens, but user name and password are not written into the corresponding fields. What do I miss? Is there somewhere a user manual for KPM? Thanks for advice
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.