Jump to content
 • Announcements

  • Rodion Nagornov

   Недоступность форума // Forum maintenance   08/16/2017

   В связи с техническими работами форум будет недоступен с 20.00 (МСК) 18.08.2017. Максимальное время недоступности - до 20.00 (МСК) 20.08.2017. *** Due to maintenance forum will be unavailable since 8pm (+3 GMT) 18-Aug-2017. The longest possible time of maintenance - till 8.pm (+3 GMT) 20-Aug-2017.

Corr

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Corr

 • Rank
  Candidate

Recent Profile Visitors

29 profile views
 1. Berny, met patch E is het probleem opgelost !! Kan afgesloten worden.
 2. mochten er forumleden zijn die tegen hetzelfde probleem zijn aangelopen stel ik een reactie - met evtl oplossing - zeer op prijs !!
 3. daar is mijn computerkennis te gering voor .....is algabra voor mij , heb een poging gedaan maar antwoord is:"error sending package to server " laat verder maar Berny , bedankt voor de moeite , ik verwijder secure connection en hoop maar dat KIS 17.0.0.611 (D) volstaat voor de veiligheid van mijn computer.
 4. nee Berny, maakt geen verschil. voor mijn gevoel ontstaan na update naar patch D ???
 5. sinds enkele dagen lukt het niet meer secure connection in te schakelen. geeft telkens de melding: "failed to establish secure connection" gebruik KIS 17.0.0.611(d) .
 6. heb ik gedaan berny en file is safe. kortom: geen verdere aktie en gewoon laten staan ?
 7. screenshot posten lukt niet maar wat ik bedoel is dat KIS in de vertrouwde modus C:\Program Files (86)\intel\intel\Appstore\bin\QtNetwork4.dll blokkeert. groet Cor
 8. goede morgen, mogelijk kan iemand mij als analfabeet op computergebied helpen met het volgende: bij opstart laptop krijg ik de melding C:\Program Files (86)\intel\intel\Appstore\bin\QtNetwork4.dll is niet geschikt voor Windows of het bevat een fout. Probeer het programma opnieuw te installerenmet behulp van de oorspronkelijke installatiemedia of neem contact op met de systeembeheerder of softwareleverancier voor ondersteuning. Foutstatus 0xc0000022. KIS blokkeert in modus vertrouwde progrmma's. vraag: kan 't kwaad/schade aanrichten, zo laten of is dit programma zonder consequenties te verwijderen ? groet, prettige zondag cor
 9. KIS 2016

  beste alain, heb hetzelfde probleem gehad en bij mij was IBM trusteer van ING-bank de boosdoener. trusteer uitgeschakeld en dubbele tekens waren weg....... groet cor
 10. verlengen kis 2015

  Heb ik allemaal gedaan berny , werkt ook maar de vraag was is dit de enige manier om te verlengen ? Dat moet toch veel eenvoudiger kunnen !
 11. liep vanmorgen tegen het volgende probleem aan: wou een bestaande licentie van kis 2015 die afloopt verlengen maar dat kon alleen maar door de in gebruik zijnde versie te verwijderen en.........bij opnieuw downloaden na betaling kwam de oude versie 15.00.463 er weer op te staan !!! intussen met de nieuwe aktivatiecode staat 15.0.1.415 er weer op maar verlengen moet toch veel eenvoudiger kunnen ? of heb ik iets gemist ??
×