Jump to content

Allsoulsday

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Allsoulsday

  1. The original issue with that workaround can be found: I've nvr needed to run any add blocker on youtube and it worked fine until last week. A 4-5 days after the issue it corrected itself and the add blocks worked fine again. Its just broken again though about 2 minutes ago. Interestingly this suggests another cause. My Firefox browser crashed. I reloaded it and adds in youtube/websites were back (KIS icon was grey). I thought a module might have crashed so I tried Rebooting the PC but it has not reblocked adds again.
  2. I've suddenly got adverts in youtube videos and popups in various websites. It happened after I had the security issue which blocks firefox from loading websites (I had to untoggle and retoggle security.enterprize_roots.enabled true) Antibanner is *on* in my contrl panel. I had a million popup about creating exceptions perhaps I accidentally did but I can't find any. Any suggestions whats wrong. FF 58.02 (64Bit) KIS 2018 405(g)
  3. Yeah i had it all back this morning (annoying!) my security.enterprize was still set to true. I set it back to false and then to true again and then all was well. Not sure why that should fix it tbh. (not rebooted since) Is there anything I could have accidentally clicked on when multiple boxes were popping popping up asking for exclusions this morning. Youtube is giving me adverts now?
  4. Thanks for that - but is there a security issue with this at least as bad as disabling the chcking of https via the KIS ctrl panel?
  5. Box is ticked in win10. (box doesn't exist in win7) The issue coulnd't be anything to do with this?: https://support.kaspersky.com/general/safemoney/12690 My win10 PC is Intel, my win7 PC AMD.
  6. Sorry been a bit under the weather: Ok So its yellow ringed still and says 'protection against screen shots is disabled' (Only on the win10; win7 is fine.)
  7. Just upgraded one of my PCs to Win10 and the banking now has a yellow border with not fully secure warnings. It was fine in win7 (same browser etc) Any fix?
  8. what permissions did i need to give it - i set 'e-mail' only. SMTP server still failed. Ticked all and it worked. Interestingly it then asked me about exemptions Do i need exemptions as well? I said yes for now
  9. yeah '17 was fine 1st e-mail with #18 saw the problem - it obs checks the site certificate. given the mail svr i use is the uks largest i imagine this will see plenty of ppl with this issue
  10. I just tried to send an e-mail on thunderbird (latest) and I had an error message about the mail server giving false details or something (sorry not exact wording) and did i want to create a security exemption. I tried the 'search for certificate and then it failed and I can't find a way back to find the create exemption. When I tried to send an e-mail now it fails presumably as its being blocked by KIS. How do i get back and create the exemption
  11. Ok so no point me adding a report then....thanks for your effort though i'd given up...not tried 2018 might as well update that I suppose...wheres the link for 2018?
  12. Firefox 54 now has multiprocess except that if you have any add ons that are not compatible with this it is disabled by the browser. KIS 17 611e addon/plugin fails this and multiprocess is disabled. Is there an updated Kaspersky Protection 5x that is compatible?
  13. My KIS 2017 Secure connection Icon has gone AWOL. It disappeared from system tray. I changed setting to force it to show icons but it was not there. When i hovered over a blank gap it was there but not visable as an icon. Right clicking it has the 'establish secure connection' greyed out. Then out of the blue it popped it the 200MB limit message. and the establish ungreyed. The icon is now there again Any idea whats playing up its been fine until a few days back.
  14. KIS 17 611 b suddenly super slow in scan (full scan didn't complete overnight) I had a weird detection b4 the problem seemed to start (warning of potential for exploitation/misuse about a *ui.Dll from the latest flash player i'd just updated to) clicked to fix (exclusion list must b somewhere but i can't find it for the exact file name.) CPU use is v high in scan and i seem to b getting free memory problems (see attachment- kis scan + chrome running only)...flash crashing on low memory... I've run KIS + malwarebytes incase i've picked up something but nothing....Any thoughts suggestions?
  15. Kis 2016 FF 43.0.4 Kaspersky protection is being disabled by FF due to not being signed. No way to only allow that one and reluctant to allow global unsigned add ons to run. Are then any alternatives or is there as signed version of the add on to run?
  16. Every couple of days I get a warning message up saying the database is out of date. The system is configured to automatically install and update on own. when updated manually feels more like a clean install database in terms of length. Secondly, when performing full scan AV seems to randomly stop and has to be manually restarted. KIS 2014
  17. In fairness - one person reporting a problem is usually user error when multiple people complain devs are more likely to take notice. And something was fixed so we should be happy as thats a whole heap better than many places online support.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.