Jump to content

ALeyshon

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About ALeyshon

  • Rank
    Candidate
  1. Any clue on how to fix that? I checked the junctions to make sure the "Everone - Deny - List/Read Folder Data" was present and it was. Also which junction is causing the problem?
  2. Junctions zipped and added. Thank you! junction.zip
  3. After running "C:\Junction.exe -s -q" I am seeing a lot of these: \\?\C:\\Documents and Settings\BThomas\AppData\Local\Application Data\Applicatio n Data\Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\Appli cation Data\Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\ Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\Application Data\Applica tion Data\Application Data: JUNCTION Print Name : C:\Users\BThomas\AppData\Local Substitute Name: C:\Users\BThomas\AppData\Local Which I'm going to assume is not supposed to recurse like that :/
  4. Hi Ivan, All the junctions point to the C Disk, which is the only disk it has, Do you have any other clues for me? Here are the latest logs gathered this morning after using KAVRemover twice and rebooting after every use. Logs.zip
  5. These are all the logs I could find _klpkinst.log _klrbtagt.txt _klriwrp.txt _klnagent_setup_2014_04_10_15_40_20.log
  6. Actually found 10.1.249, registered the package in KSC, Deployed it and it fails with the same error too.
  7. Hi Kravtsov Vitaly, Where can I get the updated package from as this is the only one I have available to deploy from Security Center. Kind Regards, Adam.
  8. Hi all, When trying to push NetAgent (10.0.3361) to several machines it fails to install with the error: Remote installation completed with error on client computer: Error while starting the installation package for the application, Error Code -100. I've tried rebuilding the deployment package and installing it locally by hand. But they all exit with this error. It's a Windows Domain environment, target machines are Windows 7 x64 SP1, I've specified Domain Admin level credentials and have already run the KavRemoval tool to try and cleanup any previous installs. Log files attached. Can anyone help? KAV_AgentLogs.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.