Jump to content

SeriousCat

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About SeriousCat

  • Rank
    Candidate
  1. This solution worked on a couple of 2003 servers I tried to install KSC10 on in a small environment that had previously failed. Its not however a remotely viable solution for some of our clients with global wan and individual servers\DC's in remote locations. Is there an ETA on the CF1 release?
  2. Hi I am having the exact same problem on a new installation - not an upgrade. I'm unable to use the account switch trick as KSC doesn't install at all. This is a 2012 Standard OEM Domain controller. There are no other servers or workstations available in the site to deploy on From the log file 25.02.2013 17:10:51.705 00000E84.00000830 L4 KLSTD: Leave shared lock('C:\ProgramData\Application Data\KasperskyLab\adminkit\SS_SETTINGS.lck') 25.02.2013 17:10:51.705 00000E84.00000830 L1 KLSRVSWCH: Starting KLSRVSWCH::MyLookupAccountName... 25.02.2013 17:10:51.705 00000E84.00000830 L1 KLSRVSWCH: MyLookupAccountName(KlScSvcE1B55E84B87BD) 25.02.2013 17:10:51.705 00000E84.00000830 L1 KLSRVSWCH: ...KLSRVSWCH::MyLookupAccountName took 2.373604 ms (User: 0 ms, Kernel: 0 ms, FullLoad: 0 %) 25.02.2013 17:10:51.705 00000E84.00000830 L2 KLERR: #1, Error was caught in SI_UnassignRights, ..\security_inst\si_exports.cpp@445. Error params: (1181/0x534 ("System error 0x534 (No mapping between account names and security IDs was done.)"), "KLSTD", ..\..\std\win32\srv_switch_acls.cpp@223) Error loc: ''. Is there any resolution for this? i've had no issues upgrading a couple of existing KSC 9 installations to 10 on 2008 R2
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.