Jump to content

tduk

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About tduk

  • Rank
    Candidate
  1. Posting just to report the same issue and temporay fix at our work. All users on Windows XP with Kaspersky are experiencing slow or no internet access to websites. Happening on both KIS2013 and on KAV Workstations [v 6.0.4.1424 (d.f)]. Disabling Web Protection solves the issue for now.
  2. Hi Lucian Bara, Thank you for the info, greatly appreciated. I'll follow the upgrading instructions on these forums for a clean install. http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=67812 I'm a bit disappointed that the software can't automatically update to newer version revisions. I spent some time configuring the application rules and I'm guessing I'll lose those settings. But besides that I'm pretty happy with the software so far.
  3. Hi All, My KIS2013 says it is up to date but I've noticed that it's version 13.0.0.3370 (a), whereas the Kaspersky website says 13.0.1.4190 is the latest. Should my Kaspersky be automatically updating to 13.0.1.4190? (if so, do I need to change any settings to allow it to update?) Or do I have to manually update to 13.0.1.4190? If so, is it best to uninstall my current Kaspersky 13.0.0.3370 (a) first? Any help is greatly appreciated.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.