Jump to content

ram29jackson

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About ram29jackson

  • Rank
    Candidate
  1. can I still get auto renewal if I di it 2 days before hand> did the fix the 3rd party problems from last year ?
  2. please give me the link to renew online with credit card and a specific number to call someone to do it and make sure its working and to trouble shoot quickly if not working
  3. I haven't received any e mail notifications...don't know if my auto renewal is there ? did they fix the problems from last year when it didn't work ? please give me a phone number to call for renewing my subscription because I hate just waiting for online help. Its not productive or helpful for me. please make this quick and easy because your outsourced phone help last year wasn't good at all and it took me 2 months to get it renewed and I had to do all the work from home on my computer. You had better make this very easy this time please :icon20:
  4. what do you mean clean install? do I have to delete my 2013 ? the instructions on the link are very poor
  5. how do I delete the multiple files in there ? how do I know which I can and cant delete ?
  6. Visit My Website is that it..what you want ? can I delete it after your done ? is it now taking up space on my pc ?
  7. mine says anti virus 2013... I paid you money, Im not reading a bunch of stuff to fix it myself. I told you the problem now you tell me steps to fix it. what is the 800 number tech support to call. I cant immediately find that ? give me the 800 number to call and stop beating around the bush
  8. now its green and when I click on -update- it tells me - databases have not been updated for a long tome. is there something wrong with my protection ? is it working or not ?
  9. turned on computer and and its still yellow again...where are the commands you speak of i'm supposed to click on to fix ? what is the 800 number I can call for help to fix it ?
  10. just dumb...I click on the yellow exclamation box and it says updates are manual so I change to automatic and it goes green with a check mark and is fixed...just dumb
  11. where ? where are these commands ? where do I click on to start fixing ? where is -system -date -time-correct / where do I do that ? what am I doing ? I have a yellow exclamation point
  12. um, I dont have anti banner in my settings...and please be more specific how to post a picture here ? ive tried a couple different ways and not sure how? this is getting frustrating ... I dont have anti banner ? is there another way ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.