Jump to content

Mystery4u

Members
  • Content Count

    214
  • Joined

  • Last visited

About Mystery4u

  • Rank
    Cadet
  1. I run the .dmg on local MAC system and installed Kaspersky successfully but not activate the product.
  2. After installation of Kaspersky endpoint for MAC , I tried to activate the Application with activation code. the error return that "failed to Activate the Application check your internet connection". See the attached file. I checked that Internet is working properly on that MAC system and I successfully browse different sites. I use 4 different internet connection but the result is same. I am surprise there is no option of offline activation (with license key file like KES for windows). Any one guide me on that issue. Thanks
  3. Hi, We are using KSC 10 and KES 10 Latest versions on windows 2008 Server. Does we configure the report or events delivery on google SMTP server?
  4. Hi I have KSC 10 on windows 2008 server and want to install KES 10.2.1.23 on Windows 7/8/8.1, but I want that Kaspersky did not check the incompatible application and bypass it and install Kaspersky on client machine. any idea.......
  5. if I could block the Zemmate plug in then tell me how can I do it
  6. Hi, I have KSC 10.1.249 MR 1 on Windows 2008 Server and KES 10.2.1.23 on Client machines which have Windows 7 and windows 8/8.1. I create a policy in web control under content categories to Block the Social media site and also block anonymous proxy server. Policy is working fine on all client machines. All of user in our company use almost Google Chrome, but one of my user use Google chrome browser with plugin of chrome "Zenmate for chrome" for chrome and all block site open and Kaspersky web control did not block site on that system. I did not prohibit the user for using chrome.
  7. Thanks, Its working, Problem is solved now :bt: :bravo:
  8. Hi All, I have installed KSC 10.1.249 on a Windows 7 Machine and KES 10.2.1.23 on client machines. I have facing an issue in Report section I had blocked the USB Storage devices in my network. After that I check the policy is working properly and blocked the USB Storage devices. Then I create a report of Report on Device control Event . but after 10 days there is nothing shown in this report. Report is empty Although I know that the domain users try to connect different USB storage devices on different systems and complaining me that when they plug-in USB Devices in system Kaspersky Block these Devices. any idea...............
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.