Jump to content

slapme

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slapme

  1. I am having the same problem.. The free version worked a few weeks ago. Today I decided to purchase Secure connection and it decides not to function/work.. says the same thing as yours. If you find an answer maybe you can hit me up..I'm really disappointed to buy a year script and not have something work at all.
  2. Thanks, but I'll just wait for a patch.
  3. I am having the exact same problems with my Kaspersky Pure. It worked fine 5 days ago did the scans everything worked like it should. But Last night when i tried to run a Scan the whole system keeps failing. I unistalled, reinstalled via the website. I unistalled and reinstalled via my disk for 2 days now. My CPU is like running harder trying to run this antivirus (and freeze) more than some of the more intense video games I have. I tried to let it run last night in hopes it would go but it ran all night without moving a percentage after a certain point. At one point I did receive this error <<<"The Instruction 0x6f2b60d9 refrence memory at 0x00000000. The memory could not be read.">>> My computer stats are: Windows 7 AMD Quad Core Phenom II -- 2.6 Ghz 8 Gigs of Ram 4350 HD Ati Video Card (which i don't think would matter but who knows) This problems sounds like some kind of memory leak. who knows not me but hopefully it will be patched soon
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.