Jump to content

lucia08

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About lucia08

 • Rank
  Candidate
 1. Bijgaand een screenshot met horizontale scrol naar rechts. Ik heb een volledige scan uitgevoerd en er zijn geen gevaren. Gisteren om 13.20 uur heb ik het bestandje doorgestuurd maar ik heb er nog geen antwoord op...
 2. De antwoorden op de vragen van Berny... - als bijlage de screenshot van de belangrijke gebeurtenissen. - ik heb Kaspersky Pure versie 9.1.0.124 en de status is groen. - http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...603c10315d1b531 de link naar het GSI log. Ik merk verder niets anders aan de computer, hopelijk valt het mee!
 3. Ik had onderstaande melding bij virustotal.com 0 VT Community user(s) with a total of 0 reputation credit(s) say(s) this sample is goodware. 0 VT Community user(s) with a total of 0 reputation credit(s) say(s) this sample is malware. File name: Setup.exe Submission date: 2011-09-23 17:36:47 (UTC) Current status: finished Result: 2/ 44 (4.5%) DrWeb 5.0.2.03300 2011.09.23 Tool.InstallToolbar.11 McAfee-GW-Edition 2010.1D 2011.09.22 Heuristic.LooksLike.Trojan.Dropper.B
 4. Vanmiddag kreeg ik van iemand een bestandje toegestuurd op sendspace. Aangezien ik niet bekend ben met het gebruik van Sendspace heb ik iets gedownload wat niet de bedoeling was. Het bestandje heet setup.exe en het is van premiumsoft.info... Bij de gebeurtenissen van Kaspersky Pure stond o.a. onderstaande melding; 23/09/2011 17:27:38 Programmacontrole Toegestaan: Gebruikt systeem programma interface (DNS) _TINE390.VBS Gebruik DNS caching voor conversie www.premiumsafe.info Gebruikt systeem programma interface (DNS) Er stonden ook nog een 15 tal andere meldingen bij zoals _TIN92B9.BAT en _TIN2414.VBS.. programma verplaatst naar groep, laag beperkt. Ook kwam daarna de windows sidebar deels tevoorschijn. Deze heb ik lang geleden uitgezet. Is dit iets waar ik mij zorgen om moet maken of heeft Kaspersky dit voor mij opgelost?
 5. Hoe groot zou dat eigenlijk moeten zijn? En hoe zou ik dat het beste kunnen doen?
 6. Ja het is een Kaspersky waarschuwing, maar is dit echt nodig? Kan ik nagaan wat voor infectie dit is geweest?
 7. Oh nee die melding is weg, na het opstarten krijg ik nu de melding "volledige scan uitvoeren" en "systeemherstel na infectie is vereist"
 8. Nou, ik heb wat programmaatjes verwijderd en de ruimte op c is vergroot. Ik hoop dat het genoeg is, maar ga maar verder met de schijf eens goed opruimen... Kaspersky geeft nog de melding "er zijn dreigingen gedecteerd" Hier de link http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...c026a702536a004 Dank voor je hulp alvast!
 9. Als bijlage een screenshot en hieronder de link http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...da328af6e6476a1
 10. Hallo, Mag ik jullie hulp vragen bij het verwijderen van een aantal virussen, of misschien is het er maar 1..? Al tijden heb ik last van een virusmelding van Kaspersky en die niet door mij verwijderd kan worden het gaat om Trojan.Java.Agent. aa en ab en ac. Ook heb ik last van Trojan-Downloader.Java.OpenConnection.cg. Momenteel ben ik bezig met een scan, maar dat zal wel even duren... De knop staat op rood en er staan ook twee gele meldingen, die ik zal uitvoeren. Ik moet wel zeggen dat ik als leek niet zo veel meer begrijp van Kaspersky en daarom jullie hulp inroep... Alvast bedankt, Lucia
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.