Jump to content

sotto13

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About sotto13

  • Rank
    Candidate
  1. Windows 7 Pro computer with KAV Endpoint Security 10 vs. 10.2.2.10535, KAV is using 311 mb of RAM, it is the highest user of RAM on my corporate PC. My question is how can I fix this?
  2. We are experiencing the same issue, thanks for the suggestion of disabling the Ports, that worked. It only affected XP machines at our business. Whew its been a long day. We are on KAV 6.0.4.1424. We tried to call KAV and got a message that all circuits are busy. Then we tried chat and I am number 51 in the queue, and will need to wait 163 minutes. This same type of problem occured with Vipre AV a few years back.
  3. I am considering upgrading my Exchange2003 with KAV 5.5, does anyone know if there is setting to set up disclaimers on the outgoing mail?
  4. After I reinstalled KAV on a workstation that was getting a message about a black.lst, the station is not updating the DB, the message on the Admin Kit says "Failed to update because no license is installed." I selected the license when I did the install. I have plenty of licenses. Is there a fix or do I need to reinstall? If so do you have an uninstaller for KAV? thanks, Sotto
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.