Jump to content

michael.castro

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About michael.castro

  • Rank
    Candidate
  1. OK, well, I tried reinstalling 6.0.4.1212, and so far it 'appears' as if the issue is taken care of. I didn't do much rigorous testing, but the users stopped complaining, so..... that's good. We'll see what tomarrow brings...
  2. I've also been dealing with this same issue. Anyone out there know if there's anything that can be done to help this?
  3. OK I'll try that, thanks. I tried to locate the latest version on the website at http://www.kaspersky.com/windows7, but it is still linking the .1150 version.
  4. Hey, I'm experiencing a strange problem today. I am using KAV 6.0 for Windows 7 on a few PCs in our small business, and it has been working smooth for weeks. All of a sudden, a few people are reporting to me that they are getting a message bubble saying Kaspersky and Windows Firewall are both turned off, and then their pc proceeds to just freeze up. Is anyone experiencing this, or has any idea why Kaspersky would be reporting that it's off, when it is not off? Thanks
  5. Status Time Registration time Description Failed Monday, July 13, 2009 10:37:00 AM Monday, July 13, 2009 10:37:03 AM Transport level error communicating with 'http://127.0.0.1:3532': timeout expired. Failed Monday, July 13, 2009 10:00:41 AM Monday, July 13, 2009 10:00:44 AM Authentication failed. ConnectionName - '1093;Updater;1.0.0.0;TNxJ45dGpZKcFbQtu4cdO3', Client - '1093;klprcp-Proxy;1.0.0.0;7Wus95MGy7KjxyNygoJzj2'. (#1266-0) Failed Monday, July 13, 2009 9:09:00 AM Monday, July 13, 2009 9:09:04 AM Authentication failed. ConnectionName - '1093;Updater;1.0.0.0;TNxJ45dGpZKcFbQtu4cdO3', Client - '1093;klprcp-Proxy;1.0.0.0;TtMT8ei+kn4iL+Mgcpu363'. (#1266-0) Failed Monday, July 13, 2009 8:46:26 AM Monday, July 13, 2009 8:46:30 AM Authentication failed. ConnectionName - '1093;Updater;1.0.0.0;TNxJ45dGpZKcFbQtu4cdO3', Client - '1093;klprcp-Proxy;1.0.0.0;OFOwMcLWN_adlWcuvTmBk3'. (#1266-0)
  6. I just started getting this error, also. The event log says it started a few days ago, but I just noticed that the admin kit is not updating.
  7. I'm not sure if this well help, but... I had some users on my network experience a similar problem recently, all of a sudden last week Outlook 2007 in Vista just began to crash randomly whenever they would receive email. When I logged on as Admin and checked for updates, there were a few MS updates that had not installed yet, and ever since then they've been working fine. Are there any MS updates available for your Outlook?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.