Jump to content

key2cs

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by key2cs

  1. Hi 3 Machines that have KES 11.0.0.6499 and agent 10.5.1781 are getting BSOD with message System Service Exception tcpip.dll Not happening on all machines and only seems to be since we upgraded KSC and rolled out the new version to the workstations. Dan
  2. key2cs

    KES 11 BSOD tcpip.dll

    message sent with links to dmp files Thanks
  3. key2cs

    KES 11 BSOD tcpip.dll

    sent link in personal messages, thanks
  4. key2cs

    KES 11 BSOD tcpip.dll

    is there another way to send the info as it's too large to message Thanks
  5. key2cs

    KES 11 BSOD tcpip.dll

    KES was removed after the problems, is that no good
  6. key2cs

    KES 11 BSOD tcpip.dll

    Where do we upload results please?
  7. key2cs

    Inbox emails show as draft [In progress]

    i'm going to check if we have any more emails doing the same thing so we can test. Thanks
  8. key2cs

    Inbox emails show as draft [In progress]

    i'm guessing the Outlook add-in? it seems to have stopped for the moment, but emails in the inbox were opening as drafts and not allowing a reply to be sent, with the to and from boxes at the top as described. Thanks
  9. key2cs

    Inbox emails show as draft [In progress]

    Hi, I have also been having this problem, seems to be a bit random and on 5 machines so far. KSC 10.3.407 KES 10.2.5.3201 Agent 10.3.407 Outlook 2013 Windows 7&8 One machine had the random problem at first, the a new one yesterday and another two machines today.
  10. Hi Some machines seem to be doing lots of WPAD requests / broadcasts, I have removed KES 10.2.1.23 and the problem stops. Running "10.2.1.23 with update a" I have turned "Use Proxy" off in policy and checked on Client machine, but using Wire Shark, I can see it's still happening e.g. 152950 64.863288000 10.0.6.12 224.0.0.252 LLMNR 64 Standard query 0xe5f4 A wpad 152951 64.863379000 10.0.6.12 224.0.0.252 LLMNR 64 Standard query 0x3931 AAAA wpad Machines I have checked all seem to have Windows 8 so far. Any ideas? Thanks Dan
  11. key2cs

    WPAD Broadcasts [In progress]

    So, with KES installed I get storm of WPAD Broadcasts seen in WireShark, and with it removed Broadcasts stop. Any idea how to stop?, I have Proxy set to off, so it shouldn't be generating them? Thanks
  12. key2cs

    WPAD Broadcasts [In progress]

    Hi, Broadcasts stopped after removing KES Thanks Dan
  13. Hi, Trying to install KSC on a Windows 2008 R2 server. I had on older version of KSC installed but could get it to start, so tried to upgrade it which failed. Now I have removed the old version, restarted and tried to do a fresh install, but fails with System error 0x80070995, (Could not find domain controller for this domain.). Same problem with another server on a different site, we have 3 sites linked with a VPN, Thanks Dan
  14. Moving the PDC role to the server i'm installing on does the trick, Thanks :-)
  15. Hi, Installing on a Domain controller as this is the only server in the site, trying to install latest version 10.1.249
  16. Hi I have a customer who is running an Access and SQL Accounts package AMTEC Enterprise Accounts, seems to stop working on machines with KES 10.2. To test I had a machine that was running the accounts package ok, so I installled and updated KES 10.2 and it stopped working. I have since uninstalled KES and rebooted but the accounts package still fails to load, ADO-Error Cannot open the Microsoft Jet Engine workgroup information file. Accounts package was working ok before I installed KES, and I would have expected it to work again after uninstalling KES and rebooting? Any Ideas? Thanks Dan
  17. Disabling the AV and then deleting the system.mdb file with 0 size fixes the problem, so once the update is on we should be good :-)
  18. AMTEC Accounts also or other package?
  19. oh, and the supplier has other customers with the same problem, all seem to be running Kaspersky AV
  20. key2cs

    Not scanned for a long time status [Solved] [MR1] [pf96]

    Hi, Could someone send me the patch please
  21. key2cs

    One of the Installation parameters is invalid

    Hi Chris I am also having the same error as you. Did you find a fix? Thanks Dan
×

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.