Jump to content

paguti

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

About paguti

  • Rank
    Candidate
  1. Same problem in KS 10 for Windows Server in all server. INC000007249911
  2. Is correct, problems appear againt in one o two days; policy is missing. In local interface there are not policy and KLNAGCHK test result all OK. In Server Console computer is OK an policy detail show that is applied correctly.
  3. Please confirm, your woraround is working fine now? Policy are not missed? We need créate new group and policies to avoid this problem? Kaspersky any update!!! Thanks.
  4. Is correct, with MR1 no problem. After upgrade to SP1 this problem appear. Is a bug?
  5. Same problem, only not monitor port 21 resolv incident (disable monitoring FTP port in policy); but i thing this is not correct solution. Wait for your update about this case.
  6. I have similar problems on 2 customer. In clients, not on all, but sometimes policy is missed. Kaspersky Support tell us that patch C resolved this problem: •Incorrect applying of policies to computers in a complex hierarchy of administration groups has been fixed. But problem persist. KLNAGCHK is ok in clients with problems. Problems is resolv temporary moving clients another group with other policy and return to original group again. Policy was recreated too. Please any Help...!!!!
  7. vShield Endpoint is not installed in host ESXi. Install option is in vShield Tab in vSphere Client if vShield Manager was deployed.
  8. OK. Thanks for your help all is working now. Upgrade was completed.
  9. Same problem to upgrade to KSC 10 SP1 from KSC 10 MR1. Ticket = INC000004227680
  10. https://www.youtube.com (Rule Control Web - Block *YouTube.com*) Before apply patch Internet Explorer 11 --> block Mozilla 31 --> block Google Chrome 36 --> don´t block After apply patch Internet Explorer 11 --> don´t block Mozilla 31 --> block Google Chrome 36 --> block Now problems in with IE. In report tab from Web Control if show block but no occur.
  11. Same problem with Chrome 35 , 36 Web control don´t block https YouTube with Chrome. IE and Mozilla working fine. Patch pf349 don´t resolve this. INC000003261057
  12. For non-standard port, you must previously add this ports in: Policy from KES 10 MR1 -- Propierties -- General Protection, Setting -- Monitored ports With this Web Control block site with non-standard port. In web Control rule is not neccesary enter port in block domain. For https , Web Control does not show block screen only for http.
  13. Hola Caos, Me indican que al ser una solución no oficial no me la pueden enviar, han solicitada trazas y logs y hasta ahora seguimos sin respuesta. Si hay posibilidad que nos envíes el workaround por mensaje privado. Asismismo si tienen registrado el siguiente problema cuando se instala la versión español KES 10 (10.1.0.867) y se usa el Control Web por grupos del AD: 1.- Se crea un grupo nuevo en el AD y se agregan algunos usuarios para bloqueo mediante el Control Web. 2.- Se crea la regla de bloqueo por contenido (Redes Sociales, Correo Web) en KSC 10 en español (10.0.3361) y se aplica la regla de bloquear a los usuarios del grupo creado. Resultados: (sin cambios en KSC 10) - Si el cliente tiene instalado la versión español de KES 10 la regla no funciona, los usuarios del grupo navegan sin problemas por los contenidos bloqueados. - Si el cliente tiene instalado la versión ingles de KES 10 la regla trabaja correctamente bloqueando a cualquier usuario del grupo creado. Si la regla se crea por usuarios trabaja correctamente con los dos idiomas. Saludos,
  14. Hola Caos, Tenemos el mismo problema con la tarea de actualización global, ya abri el caso INC000002188123 pero me indican que no tienen ningún parche asociado al bug indicado. Nos puedes ayudar con el parche. Gracias.
  15. After migrate KSC 9 to KSC 10 , user sessión are not displayed in Properties PC --> System Information --> Sessions In KSC 9 this working fine. This problems is in http://support.kaspersky.com/9322 , but Server Service is OK. Migrate KSC 9.2.69 to KSC 10.0.0 -->ok ; upgrade network agent to 10.0.3361 -->ok ; this a bug?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.