Jump to content

XCRM

Members
 • Content count

  283
 • Joined

 • Last visited

About XCRM

 • Rank
  Cadet

Contact Methods

 • E-mail
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Netherlands
 1. Hallo Berny, Ik wilde een hele oude versie van kis17.0.0.611 uit september 2016 installeren. Kreeg tijdens installatie een nieuwe versie aangeboden, hier zat patch "E" in. VPN werkt nu weer zoals het hoort. Dit topic kan wat mij betreft worden gesloten.
 2. Daarom was mijn vraag wanneer ik er zeker van kan zijn dat ik patch "E" bij de installatie erbij krijg. Anders begint de ellende met VPN opnieuw.
 3. Hallo Berny, Patch "E" wordt nu geleidelijk uitgeleverd. Is er enig idee wanneer ik er zeker van kan zijn dat ik die krijg als ik KIS 2017 (17.0.0.611) weer installeer? Kan ik het ergens zien?
 4. Het lijkt erop dat volgende week patch "E" wordt geleverd : Patch "E"
 5. Hoi Berny, Deze vraag begrijp ik niet. Ik draai nu met 16.0.1.445(G) en wacht op patch "E" voor de 17-versie. Update gaat automatisch en rebooten doe ik dagelijks. Of bedoel je dat de software van de 17-versie is aangepast en het nu wel goed zal moeten werken?
 6. Toch wacht ik maar af : "KIS2018_ru/W10 en KIS2017-Patch D/W7 " is voor mij een beetje geheimtaal, al denk ik dat _ru voor Russisch staat, welke taal ik echt niet beheers!
 7. Ik ben blij niet de enige te zijn met dit probleem. Ik draai nu met de vorige versie, die zal niet onveilig zijn en wacht geduldig op patch "E".
 8. Ik heb het volgende gedaan : Firefox gesloten KIS uitgeschakeld VPN verbinding gemaakt KIS ingeschakeld Firefox opgestart Het resultaat is hetzelfde, er kan geen verbinding worden gemaakt. BTW. Ik had in de update instellingen "Nieuwe versies automatich downloaden uitgezet". Ik vermoed dat het om echte versie gaat en niet om patches. Ik zit nu weer op patch "D". Dan maar een echte versie terug. Ik word er wel handig in! :b_lol1:
 9. Hallo Berny, Sinds deze update werkt mijn VPN verbinding niet meer in diverse browsers (Firefox, Explorer en Opera). Vfeemd is dat Vivaldi wel werkt. Ik krijg een boodschap dat de site niet gevonden kan worden. Ik heb KIS ge-deinstalleerd toen werkte het weer. Daarna de basisversie die ik nog ergens had bewaard (kis17.0.0.611nl-nl_fr-be_full) geinstalleerd en toen werkte het nog steeds. Ik denk dus dat het probleem in patch"D" zit. Ik ben er bang voor dat bij update patch "D" weer wordt geinstalleerd en het weer niet werkt. Is dit probleem bekend en is er een oplossing of bypass voor? Groeten, Rob.
×