Salut !
Foarte tare ideea de a avea un forum pentru romani , deoarece sunt foarte multi utilizatori romani ai produselor Kaspersky si astfel au ocazia de a se informa in limba lor nativa . Go go Kaspersky ! :X
Vitalello
7.01.2009 00:40
Spuneti va rog cit coasta in Romania KAV si KIS?
pentru camparatie in Moldova:
KAV ~ 34-35$
KIS ~ 57-60$
este suport oficial ? hot-line telefon ?
Lucian Bara
7.01.2009 00:42
http://www.kaspersky.ro/produsete rog frumos nu mai posta in topicuri aiurea si nu mai devia de la subiect
Vitalello
7.01.2009 00:56
wow! este si sait .ro
sorry am fost too stupid
salutari.
foarte buna ideea cu un forum de genul asta.
in primul rand vreau sa adresez felicitari si respecte echipei de la Kaspersky Lab, pentru treaba eficienta si seriozitatea de care dau dovada.
ma consider un user avansat in acest domeniu, deoarece sunt aprox. 9 ani de cand sunt interesat de informatica/arhitectura calculatoarelor, respectiv de acest domeniu al securitatii bazelor de date, avand studii superioare in acest domeniu.
am incercat suficient de multe solutii de securitate, am cautat teste individuale facute de mari firme de profil si intr-un final am ajuns la kaspersky, care mi se pare programul cel mai complet dintre toate cele existente pe piata in momentul de fata.
am fost dezamagit de multe solutii de securitate in care acum cativa ani aveam incredere foarte mare.
eu inteleg ca un produs trebuie sa se vanda, pentru ca altfel nu traiesti .. dar sa ajungi sa-ti bati pur si simplu joc de clienti ... este jalnic.
sper sa se continue aceasta treaba buna de la kaspersky, la fel cum s-a procedat la Avira, si sa auzim la sfarsitul anului ca a fost ales cea mai buna solutie de securitate pentru 2009, pentru ca o merita.
salutari.
Buna ziua ! Am cumparat pentru un amic antivirusul Kaspersky 2009 cel simplu nu pentru internet. L-am instalat , am activat serialul toate bune si frumoase pana ieri cand respectivul a instalat un virus, genul de virus care circula pe internet sub forma unui antivirus. Problema este urmatoarea, virusul respectiv nu imi mai permite sa umblu pe pc. De My Computer nici nu intra in discutie sa il utilizez. Am incercat sa dau un scan total la pc cu kasp si nimic nu am reusit sa scap de el. Urmatoarea solutie este un format. Intrebarea mea este, daca formatez pc-ul,acest lucru afecteaza licenta? Ma refer daca mai pot utiliza licenta in continuare, desigur din ziua in care a ramas nu intregul la 1 an . Eu cel putin asa mi se pare normal,dar mai bine am hotarat sa intreb ca sa nu fac vreo prostie. Va multumesc !
Lucian Bara
26.02.2009 23:09
Salut
nu afecteaza licenta, insa probabil reusim sa scapam de virus, deschide un topic in aria de devirusari:
http://forum.kaspersky.com/index.php?showforum=99si posteaza un log AVZ:
http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=104213
Lucian Bara
27.02.2009 17:34
Am ascunt un post, desi acesta este un forum al produselor kaspersky nu incurajez flame-ul sau posturile impotriva companiilor rivale (sau a helperilor/moderatorilor pe acele forumuri).
joker_power
15.03.2009 21:52
Interesant

n-am observat că este și în Ro
pobox205
12.05.2009 20:36
Salut tuturor!
Am cumparat si activat KIS2009 RO. Vreau sa trec pe versiunea engleza. Mai pot folosi acelasi cod de activare?
Multumesc anticipat...
Lucian Bara
12.05.2009 21:11
Salut,
in mod normal da.
pobox205
27.05.2009 13:33
QUOTE(Lucian Bara @ 12.05.2009 21:11)

Salut,
in mod normal da.
Multumesc pentru raspuns!
Ezit inca sa fac pasul -dezinstalare, reinstalare versiune EN, update.
Presupun ca prin salvarea setarilor pot transfera totul, mai putin update-urile, corect?
Lucian Bara
27.05.2009 13:35
Da, ar trebui sa se salveze tot, dar as recomanda o instalare pe curat.
pobox205
27.05.2009 18:08
QUOTE(Lucian Bara @ 27.05.2009 13:35)

Da, ar trebui sa se salveze tot, dar as recomanda o instalare pe curat.
Bineinteles, dezinstalare, instalare versiune EN si update baze de date.
Apoi o restaurare a setarilor salvate deja...
marian-j
21.06.2009 15:39
Salut!
Peste cateva zile imi expira licenta la KAV(varianta 7.0).
Mi-am trimis datele pe Kaspersky.ro si astept sa fiu contactat de cei de acolo.
Intentionez sa achizitionez o licenta KIS 2009.
Inaite de achizitionarea propriuzisa a produsului doresc sa utilizez varianta trial pusa la dispozitie free de Kaspersky Lab.
Am insirat cele de mai sus pentru a va expune ce intentionez sa fac si imi permit sa va deranjez cu o intrebare:daca doresc instalarea KIS-ului este neaparat sa dezinstalez vechiul KAV sau nu are importanta acest lucru(dat fiind faptul ca oricum KAV-ul va deveni inactiv)?
Lucian Bara
21.06.2009 16:03
Salut
da, este necesar. cele doua produse NU POT coexista. Nici nu sunt sigur daca te lasa sa instalezi kis daca ai kav. oricum, mai rau decat atat, deoarece sunt doua versiuni diferite ce au cateva fisiere comune ca nume dar cu o implementare diferita poti sa reusesti sa-ti strici windows-ul.
marian-j
21.06.2009 16:21
Wow!
Clar!"Barberesc" KAV-ul inainte de a face orice demers privitor la KIS.
Multumesc mult,Lucian!
Daca tot te-am deranjat;stii cumva ce firme vand produse Kaspersky in Timisoara?
Eu KAV-ul l-am cumparat de la eta-2u dar cand am sunat la ei au incercat sa-mi bage pe gat Nod 32.
Maine trec pe la DC-ul din Iosefin.
Mai sunt si alti retaileri prin oras?
Lucian Bara
21.06.2009 17:30
Am mai vazut prin trecere la cateva magazine, nu m-am uitat exact, parca DC avea odata.
ai putea sa incerci la partenerii de aici:
http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregio...amp;select=+OK+punkt.net din cate stiu permite sa cumperi online (si primesti cod prin mail cred)
marian-j
21.06.2009 18:54
Cand m-am adresat (anul trecut)celor de la punkt.net mi-au spus ca nu colaboreaza cu persoane fizice ci numai cu firme!
Asta dupa ce am umblat tot orasul sa le localizez punctul de lucru din Tm.
Iti multumesc inca o data!
O seara buna!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.