Help - Search - Members
Full Version: After installing KIS2013 Firefox, IE not connecting to the Internet
Kaspersky Lab Forum > English User Forum > Protection for Home Users > Kaspersky Internet Security & Anti-Virus for Windows
mkis2013
I bought kis2013 over the holidays to install once the KIS2012 license expired.

once activating the license today and installing the 2013 version Firefox stop connecting to the internet,
IE10 did for a while until I decided to reboot then none of them worked.

Yet Thunderbird was working fine.


In order to get firefox to connect to the internet I had to "disable the protection"
even disabling all modules but the main "protection" still would not work.

reboot, remove, install, reboot, remove, install again, nothing work.
during installation of kis2013, I had firefox open and working... but
as soon as kis2013 installation finish firefox stopped working, with message
"The connection to the server was reset while the page was loading"

Only on one machine, my other two (win7, win8) have no problems

I had to remove KIS2013 and re-install KIS2012 to get Firefox to connect.

any idea?

thanks
Nikolay Arinchev
Hi,

Could you please provide us with GSI log? - http://support2.kaspersky.com/us/3632

Also please be informed about issue with IE 10 - http://support.kaspersky.com/9864
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.