Salut, am KIS 2010 cu licenta pe un an si vreau sa-mi reformatez PC-ul din cauza ca a inceput sa se miste foarte greu. In schimb am o nelamurire, daca-l reformatez, o sa mi se piarda licenta de la KIS? Si daca nu, ce pasi trebuie urmati pentru a mi-l reactiva din nou? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Lucian Bara
7.11.2009 19:31
salut
cat timp ai codul initial, xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx, poti sa reactivezi folosind-ul pe acela.
Ok, am inteles, dar e o problema: am licenta pentru 3 PC si zice ca trebuie sa activez produsul cu cele 3 licente intr-un timp de 30 zile. Yo am doar 2 PC si le-am activat atunci cand mi-am cumparat KIS si al treilea PC nu il am. Deci, acum, daca reformatez, nu este ca si cum as activa pe cel de-al treilea PC si, deci, nu se mai poate...
Lucian Bara
7.11.2009 21:03
nu, idea cu 30 de zile e pentru a beneficia de un an pe toate (altfel timpul incepe sa se scurga.Daca ai fi activat dupa, sa zicem, doua luni, nu mai beneficiezi de 365 de zile pe calculatorul nou activat)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.