Help - Search - Members
Full Version: Serialul de la KAV2009 pentru KAV2010??????????
Kaspersky Lab Forum > Forum pentru utilizatorii români > Protecție pentru utilizatori
Cristi dumitrache
Sal! Am si eu o mica intrebare! Am achizitionat KAV2009 Internet Security si as vrea sa stiu daca pot folosi cheia pentru KAV2010 Internet Security! Mi-am instalat WIN7 si 2009 nu prea merge! Se poate folosi serialu care l-am pe CD-ul de instalare la 2009 la instalarea versiunii 2010 (mai am 190 si ceva de zile de licenta)? Stie cineva?

MS Anticipat pentru raspuns!
Lucian Bara
Buna dimineata.
Da ar trebui sa functioneze. Pur si simplu folosesti codul de activare in 2010 (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx)
Cristi dumitrache
QUOTE(Lucian Bara @ 1.11.2009 15:03) *
Buna dimineata.
Da ar trebui sa functioneze. Pur si simplu folosesti codul de activare in 2010 (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx)

DA! Exact asta vroiam sa stiu! Am facut asa si a mers sa instalez 2010! Vroiam sa stiu daca e vreo problema ca am folosit codul de activare de la 2009 pentru 2010! Sa nu ma trezesc cumva cu codul in blacklist.... rolleyes.gif
Lucian Bara
nu, nu e nicio problema
Cristi dumitrache
MS pentru raspuns! Sper sa fie de ajutor postu si pentru altii care au aceeasi problema!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.