Help - Search - Members
Full Version: Cursuri Online
Kaspersky Lab Forum > Forum pentru utilizatorii români > Discuții generale
rko0L
Am si eu o nelamurire, cursurile online care sunt oferite de catre Kaspersky Lab sunt gratuite, sau trebuie platit pentru ele? Intreb deoarece vreau sa dau testul sa primesc certificatul insa nu pot sa ma duc in Luxemburg sa fac cursurile, de aceea am observat ca ele sunt disponibile online.
Sunt gratuite sau contra cost?
Razvan Bira
Aceiasi intrebare o am si eu
Rog moderatorul sa raspunda.
Multumesc
QUOTE(rko0L @ 20.09.2009 00:20) *
Am si eu o nelamurire, cursurile online care sunt oferite de catre Kaspersky Lab sunt gratuite, sau trebuie platit pentru ele? Intreb deoarece vreau sa dau testul sa primesc certificatul insa nu pot sa ma duc in Luxemburg sa fac cursurile, de aceea am observat ca ele sunt disponibile online.
Sunt gratuite sau contra cost?

hackersmile
QUOTE(Razvan Bira @ 29.09.2009 12:35) *
Aceiasi intrebare o am si eu
Rog moderatorul sa raspunda.
Multumesc

Cursurile sunt gratuite, ca si examenul. Detalii la: http://support.kaspersky.com/learning/certification
Pentru a te pregati vezi 'Training programs' la fiecare certificare, iar pentru inscriere la examen 'Sign up for an examination'.
In afara de examenul de Trainer, toate celelalte se dau online.

Pentru detalii poti scrie si la education@kaspersky.ro (lb. romana) sau education@kaspersky.com.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.