QUOTE(Lucian Bara @ 19.09.2009 11:18)

salut
atacurile astea sunt in general rezultatul unui vierme ce este rezident pe calculatorul in cauza (deci nu sunt voite). Atacurile vizeaza calculatoare care sunt si ele vulnerabile la acesta atac (daca sunt, viermele intra si in ele, iar calculatorul acela continua ciclu).
nu stiu cum e cu reteaua de camin la voi, dar la cea cu care am avut eu de a face traficul era filtrat printr-un proxy, deci cam greu sa fii atacat (si asa ar fi si normal). La voi cum e? Aveti ip propriu (ce ip iti arata ipconfig /all)
Salut
Scuze ca te deranjez din nou.Tot incerc sa aflu ce IP am , dar cand dau ipconfig /all apare pentru cateva secunde fereastra neagra si apoi dispare! ciudat e prima data cand mi-i se intampla.
Can m-am mutat in camin, i-am intrebat pe cei de la net daca e vreo problema cu securitatea, daca trebuie sa imi pun firewall, etc si mi-au zis ca firewall-ul din windows e suficient!!! (eu mai stiam cate ceva de securitate, mai ma uitasem pe so.....pedia, mai citisem), ca nu e necesar , adica stai linistit! Am stat linistit pana ce a trebuit sa pun din nou alt windows.
Probabil ei vroiau sa foloseasca al meu calculator drept ''cobai informatic''? sa-si testeze abilitatile de ''heckareala''?
Atasez ce IP am gasit, probabil al calculatorului principal de la server?
Merci