Aproape totul a rulat bine, s-a instalat, am fost deconectat de la RDS, si-a ucis procesele care deja rulau... dupa ce am fost intrebat daca vreau sa restartez acum, am dat pe Nu.
Am incercat sa intru in interferanta lui, dar nu facea nimic.
Asa ca am dat restartat si a durat MULT. Ma rugam sa se restarteze odata.
Pana la urma s-a restartat, dar am auzit un BEEP de eroare (
Acuma finalizarea a mers bine, a detectat si foloseste licenta de la 2009... dar ce vad in task managare? klwtblfs.exe, proces care se pare ca n-a fost rulat nici din System, nici din Local Area, dar din contul meu de utiliziator [singurul de pe PC]: Alex.
Este cumva ceva legat de Kaspersky Lab Web Traffic Blocker lfs? Sau este un virus?
Si tocmai cand scriam acestea, Kaspersky fara motiv imi manca 50% din CPU, si dupa catva timp, au aparat doua mesaje de cod galben, pentru doua installare microsoft [asa pare] format dintr-o serie de numere si cifre, incepand cu "win" si terminandu-se in extensia .msi.
Am limitat operatiile lor, nestiind ce sunt de fapt - dar inaintea lor, am vazut 3 procese GoogleUpdate.exe mai apoi devenind doar unul.
Deci, sunt virusat sau sunt doar procese normale de scanaere eurstica si protectie web?
Log AVZ atastat. Click to view attachment