Salut,
Mi-am reinstalat in cursul zilei de ieri ( 04 Iulie ) sistemul de operare. ( MS Windows Vista Home Premium x64 )
Mi-am sters partitiile... Le-am refacut si am inceput procesul de instalare al sistemului de operare.
Ok, mi-am instalat chipsetu ( drivere de pe paginile web ale producatorului ), placa video ( driverele de pe paginile web ale producatorului ) si in cele din urma KIS2010 ( am facut upgrade de la KIS2009 )... Ok, mi-am actualizat sistemu ( urmeaza acuma sa fac updateu de SP1 si pe urma SP2 )... dar KIS mi-a dat o alerta de genu ( dupa un boot oarecare ) "PDM.Keylogger" ( Result ), "Heuristic analysis" ( Precision ), "Absent" ( Application ), "Keylogger activity" ( Action ), "kernel mode memory pach" ( Object )...
Faza e ca NU AM AVUT DE UNDE SA IAU UNUL... adica... nu am intrat pe nimic aiurea, nu am descarcat/instalat/rulat/accesat nimic aiurea... doar updateurile de sistem ( cateva ) + instalarea unor drivere de pe paginile oficiale ( drivere ce au fost instalate si anterior fara probleme )... ( si da, am fost conectat la internet pana cand am ajuns sa instalez KIS... dar nu am accesat nimic deplasat + a fost activ firewallul de windows si... windows defenderu'... )
Chiar exista?
Ce pot sa fac?
Va multumesc,
O seara placuta in continuare.