Help - Search - Members
Full Version: Infectie ----- virus.HEUR:Trojan.Win32.Generic
Kaspersky Lab Forum > Forum pentru utilizatorii români > Protecție pentru utilizatori
quantico
Buna ziua....

De curand mi-am descarcat KIS 2009 pt ca stiam ca am un virus (Firefox se bloca si avea erori de genul RunDll...dar dispareau dupa un timp)si mi-am scanat laptopul..si mi-a aparut o infectie "virus.HEUR:Trojan.Win32.Generic"...dar nu pot sa-l dezinfectez

Puteti va rog sa ma ajutati cu aceasta problema

Am atasat si un log

Va multumesc

Lucian Bara
Salut
unde este detectata infectia in cauza?
quantico
Salut Lucian..

Infectia este in .... "E:\System Volume Information\_restore{B466BE69-625B-44C7-B543-2E6566A31B70}\RP15\A0002087.exe"
Lucian Bara
dezactiveaza system restore in my computer, system properties, system restore si fa un reboot. mai ai detectii?
quantico
sa stii ca deactivat system restore si am dat restart dar acum scanarea mi sa oprit la 33% ...nu am fost atent la ce fisier dar am stat mai mult de 30 min si tot la 33% a ramas dar pana a ajuns acolo a mai detectat un virus : HackTool.Win32.Kiser.l in c:\system volume information\_restore{b466be69-625b44c7-b543-2e6566a31b70}\rp20\a0003724.exe/exs.exe....nu stiu ce sa fac...sa-l las asa sa-si faca de cap pana cand se opreste scanarea sau....
Vreau sa te intreb ceva...Versiunea trial este la fel ca si versiunea full ???...de ce intreb...eu am versiunea trial ....am fost sa scanez niste documente si baiatul de acolo mi-a scanat stick-ul cu KIS 2009 si mi-a spus ca am o gramada de virusi..si am venit si eu acasa si l-am scanat dar nu mi-a depistat nimic....de ce oare????
Lucian Bara
Nu te m-ai putem ajuta. kiser.l este programelul "kaspersky key finder", care banuiesc ca stii ce este
trialul este la fel ca full-ul in limita a 30 de zile
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.