Help - Search - Members
Full Version: probleme cu licenta
Kaspersky Lab Forum > Forum pentru utilizatorii români > Protecție pentru utilizatori
anghelcatalin
b_punk.gif salut ma numesc anghel catalin. am o problema cu licenta kaspersky anti virus 2009 pe care la-m achizitionat acum cateva luni.pana ieri a functionat fara nici o prb dar din cauza faptului ca ieri mi s-a dereglat ora si data pe calc nu a mai putut sa isi faca update si nici nu mi-a mai recunoscut licenta. azi am formatat hdd(partitia) pe care am win xp profesional si am incercat o noua reinstalare dar fara sa pot sa imi mai activez licenta. la ora actuala folosesc versiunea trial dash1.gif si nu stiu ce sa fac cum sa imi pot reactiva licenta. Va rog ajutorrr!!! bc.gif nu stiu ce sa fac mentionez ca am rectificat ora si data dar tot nu imi merge icon20.gif
Lucian Bara
Salut
deci acum ora este corect setata (ai reverificat)? ce eroare it da?
anghelcatalin
imi tot arata in momentul in care incercam sa fac activarea online ca exista o problema cu calc meu acum am reusit sa o repar printr-un format normal(nu quick) stergand astefel orice urma de pe hdd oricum nu este normal ca in urma unei probleme ca cea pe care am avuto eu sa trebuiasca sa reinstalezi windows pt a putea folosi licenta de kav in continuare
Lucian Bara
in mod normal, daca ti s-a dereglat ceasul in timp ce licenta era activa, sa il pui la loc este tot ce e necesar.
daca ai activat produsul cand ceasul era dereglat, atunci ar fi trebuit de fapt sa contactezi helpdeskul si sa ceri o cheie noua.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.