Help - Search - Members
Full Version: Kaspersky AV Mobile
Kaspersky Lab Forum > Forum pentru utilizatorii români > Protecție pentru utilizatori
VALYYYY
Salut! Am si eu o problema, nu inteleg ceva:

"SIM Watch. Funcţiile SMS-Block şi SMS-Clean sunt disponibile numai dacă telefonul este deschis şi cartela SIM originală este instalată. Dacă telefonul este furat, "noul proprietar" va înlocui imediat cartela SIM. Funcţia SMS Watch va împiedica "noul proprietar" să acceseze orice date personale fără a folosi SIM-ul iniţial. Dacă SIM-ul iniţial este înlocuit cu unul nou, funcţia SMS va trimite utilizatorului iniţial noul număr de telefon al aparatului fără ca "noul proprietar" să ştie."

Cand intru in Kaspersky pe telefon apoi la Sim Watch imi apar 3 casute cu "Phone noumber 1" si "Phone noumber 2". Intrebarea este urmatoarea: Ce trebuie sa scriu la phone noumber 1 si ce trebuie la phone noumber 2.

Multumesc!
Lucian Bara
Salut,
Cand intru in Kaspersky pe telefon apoi la Sim Watch imi apar 3 casute cu "Phone noumber 1" si "Phone noumber 2". Intrebarea este urmatoarea: Ce trebuie sa scriu la phone noumber 1 si ce trebuie la phone noumber 2.

sunt numerele la care va fi trimis sms-ul cu acel numar de telefon al noului proprietar (poti sa alegi sa trimita sms-ul la 1 sau la 2 numere)
VALYYYY
Multumesc foarte mult!

Mai e ceva: ca sa blochez telefonul cu functia "SMS Block" trebuie sa trimit un mesaj cu textul "Block: cod" sau "Block:cod" adica ma refer cu spatiu sau fara spatiu, iar apoi de exemplu sa zicem ca recuperez telefonul, cum il deblochez? As vrea sa ii fac si o proba smile.gif
Lucian Bara
In fereastra anti-theft ai un camp cu parola, aceea este parola ce trebuie introdusa (evident trebuie sa o setezi tu initial).
VALYYYY
da am setat-o, dar apoi dupa ce trimit sms-ul, cum deblochez telefonul?
Lucian Bara
pai cand il recuperezi vei fi rugat sa introduci exact acea parola pentru deblocare.
VALYYYY
ok, multumesc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.