Help - Search - Members
Full Version: Scanare cu probleme
Kaspersky Lab Forum > Forum pentru utilizatorii români > Protecție pentru utilizatori
telesto
Buna,
Folosesc KIS2009, 8.0.0.506(ab)
Windows XP profesional SP3

Am o nelamurire.
De ce la scanare apare: Processing error
Ieri la un Full Scan in log apare: Result: Processing error (events: 102).

Descarcat azi bitdefender si am scanat cu click dreapta si apare la fel: error bd
03.05.2009 12:28:49 Scan Processing error F:\bd\bitdefender_totalsecurity_2009_32b.exe/data0000.cab/bdts.msi/bdprof.cab.AE3C3951_7A91_4185_B6E7_BA9F78BFE365/bdthunderbird.bdx/#

Scanat click dreapta: C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386, apare: error i386
03.05.2009 12:09:08 Scan Processing error C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\msnsusii.exe/msnia.exe/#

Lucian Bara
buna ziua,
processing error inseamna ca nu au putut fi scanate. cauzele sunt diverse:
-fisiere blocate de sistemul de operare
-fisiere corupte - incomplete
-format de arhivare necunoscut
-bad-uri hard disk, probleme de memorie (hardware)
posibil si fisier infectat.
poti sa faci upload la unul din fisiere si sa pui linkul aici?
telesto
Multumesc de raspuns.
Am facut upload la trei fisiere. Inainte le-am scanat din nou si apare: log error

msnsusii.rar
speed.rar
jv16pt_setup_hb.rar
Lucian Bara
fisierele sunt ok, incearca sa actualizezi de pe acest server http://dnl-test.kaspersky-labs.com/beta_updates/emu/
adauga-l ca sursa de update, (debifeaza-o pe cea existenta in lista) actualizeaza si restarteaza calculatorul. se intampla acelasi lucru?
telesto
Am actualizat si restartat, dar din pacate tot la fel apare.

actualizare
scanare
Lucian Bara
am reusit sa reproduc problema pe un calculator cu kis 2009, am trimis fisierele la un developer. sa vedem ce iese
telesto
Mersi.
Deci fisierele sunt problema?
Pot fi infectate?
Lucian Bara
nu
fisierele sunt ok, pare sa fie o problema cu motorul AV (cel de despachetare, emulator, etc)
telesto
Mersi mult de explicatii. biggrin.gif

Asteptam.
Sa vedem ce iti raspund cei de la Kaspersky Lab.
Lucian Bara
ok, am vorbit cu persoana in cauza. problema este aparent cauzata de motorul euristic, si este rezolvata, doar ca update-ul nu a fost pus inca pe servere, fiind vorba de o actualizare a unui modul, nu a unei semnaturi, perioada de testare este mai lunga. oricum, prima data va fi pus pe serverul emu, abia dupa aceea pe cele obisnuite.
telesto
Am inteles. Multumesc.

Dar a mai aparut ceva.
Am sters ca sursa de update: http://dnl-test.kaspersky-labs.com/beta_updates/emu/ si am lasat pe cea initiala Kaspersky Lab's update servers.
Am dat mai multe actualizari manuale dar tot beta_updates/emu se selecteaza ca si sursa.
Iar nr de semnaturi(malware) si data/ora nu corespunde: ce apare in KIS > Update si ce apre in log update

updates/emu/
nr semnaturi(malware)
Lucian Bara
adauga sursa asta pentru a trece pe cel oficial ftp://ftp.kaspersky.com/
poti sa o stergi dupa (e necesar un update de pe o sursa oficiala ce e "fortata").
telesto
Am facut actualizarea pe ftp://ftp.kaspersky.com/.
A revenit la ce era initial.
Si nr de semnaturi corespund acum.

Multumesc de ajutor. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.