Help - Search - Members
Full Version: Kaspersky si Windows 7
Kaspersky Lab Forum > Forum pentru utilizatorii români > Protecție pentru utilizatori
comRace
Salut. Momentam am instalat pe calculator Windows 7 build 7000 si Kaspersky Antivirus versiunea pentru Windows 7. Nu sunt prea multumit de prestatia lui (stiu ca e beta) in sensul ca exista probleme la update.
Intrebarea mea este daca cea mai recenta versiune (.506) pentru Xp si Vista este compatibila cu Windows 7, pentru a o instala?
adi_bun
QUOTE(comRace @ 22.01.2009 13:37) *
Salut. Momentam am instalat pe calculator Windows 7 build 7000 si Kaspersky Antivirus versiunea pentru Windows 7. Nu sunt prea multumit de prestatia lui (stiu ca e beta) in sensul ca exista probleme la update.
Intrebarea mea este daca cea mai recenta versiune (.506) pentru Xp si Vista este compatibila cu Windows 7, pentru a o instala?

Salut comRace !

In forumul destinat vorbitorilor de limba engleza , sunt pareri impartite . Unii au spus ca le functioneaza Windows 7 si KIS .506 fara probleme , altii nu . Cel mai bine este sa incerci tu smile.gif
comRace
L-am instalat. Deocamdata nici o problema.
Misaki
Eu am instalat Kaspersky Internet Security 2010 Beta pe Windows 7 dar primesc BSOD inainte ca instalarea sa se termine. Mentionez ca am dezistalat orice alta suita de securitate inainte de a o instala pe aceasta...
Lucian Bara
Buna ziua,
momentan kaspersky internet security 2010 nu suporta windows 7, de aceea este e asteptat sa crape in timpul instalarii.
suportul pentru windows 7 va fi adaugat mai tarziu
alyen
QUOTE(comRace @ 22.01.2009 13:37) *

Salut comRace am avut şi eu instalat W 7 si nu am avut nici o problemă în ceeace priveşte buna funcţionare a Kaspersky Internet Security desigur.
Parerea mea e că este cel mai bun la ora actuală şi nu are nici probleme cu update-ul aşa ca ţi-l recomand cu încredere. (pt. W 7) ay.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.