IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> [OPGELOST] benaderen Ubee 3200EVW Ziggo, Ter vereenvoudiging werd deze Topic gedeeltelijk opgeruimd
menno47
post 16.10.2012 20:36
Post #1


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Ik heb ontdekt dat ik door de nieuwe KIS 2013 versie mijn Ubee modem niet meer via 192.168.178.1 kan benaderen. Hoe kan ik dit oplossen ?


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tonky
post 16.10.2012 22:53
Post #2


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 5821
Joined: 26.01.2006
From: The Netherlands




Hi,

Het lijkt mij niet dat KIS het probleem is, of je zou instellingen moeten hebben veranderd??
Welk netwerk staat er bij: Instellingen>>Firewall>>(jouw) modem?

Zelf heb ik de Fritz!Box en heb geen enkel probleem om die te benaderen.


--------------------
.....File not found. Should I fake it? (Y/N)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 16.10.2012 23:33
Post #3


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




QUOTE(Tonky @ 16.10.2012 19:53) *
Hi,

Het lijkt mij niet dat KIS het probleem is, of je zou instellingen moeten hebben veranderd??
Welk netwerk staat er bij: Instellingen>>Firewall>>(jouw) modem?

Zelf heb ik de Fritz!Box en heb geen enkel probleem om die te benaderen.


Als ik KIS 2013 uitschakel, kan ik wel mijn modem bereiken en dan denk ik dat KIS 2013 het euvel is. Met KIS 2012 ging het namelijk wel goed.

This post has been edited by menno47: 16.10.2012 23:33


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tonky
post 16.10.2012 23:53
Post #4


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 5821
Joined: 26.01.2006
From: The Netherlands




Zie mijn vragen:
QUOTE
Welk netwerk staat er bij: Instellingen>>Firewall>>(jouw) modem?
En heb je instellingen aangepast?


This post has been edited by Tonky: 16.10.2012 23:55


--------------------
.....File not found. Should I fake it? (Y/N)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 17.10.2012 00:03
Post #5


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




QUOTE(Tonky @ 16.10.2012 20:53) *
Zie mijn vragen:


Zie plaatje



This post has been edited by Berny: 3.11.2012 17:29
Attached File(s)
Attached File  ScreenHunter_10_Oct._16_21.59.jpg ( 122,63K ) Number of downloads: 20
 


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tonky
post 17.10.2012 00:11
Post #6


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 5821
Joined: 26.01.2006
From: The Netherlands




Dat ziet er wel goed uit.
Mijn tweede vraag was, heb je nog instellingen aangepast?

En test daarna eens waar het probleem zit, dus schakel om te beginnen de firewall eens uit, werkt het dan wel?
Is dat niet het geval probeer bovenstaand dan met andere onderdelen.


--------------------
.....File not found. Should I fake it? (Y/N)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 17.10.2012 00:36
Post #7


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Ik heb geen instellingen aangepast. Eerder op de avond heb ik KIS 2013 verwijderd en KIS 2012 weer geïnstalleerd en toen deed het probleem zich dus niet voor. Ook heb ik de firewall uitgeschakeld en dat hielp ook al niet. Voor vanavond hou ik er eerst mee op. Welterusten en bedankt voor je adviezen ! Morgen zie ik wel weer verder. Wellicht moet iok eens kijken naar een ander beveiligingssysteem, want bij elke update van Firefox gaat er wel weer iets mis.

This post has been edited by menno47: 17.10.2012 00:39


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 17.10.2012 16:36
Post #8


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Ik heb nogmaals allerlei instellingen uitgeprobeerd, maar helaas ....... mad.gif Alleen als ik KIS 2013 uitschakel, kan ik mijn modem via 192.168.178.1 benaderen.

This post has been edited by menno47: 17.10.2012 16:38


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tonky
post 17.10.2012 17:40
Post #9


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 5821
Joined: 26.01.2006
From: The Netherlands




Plaats eens een GSI log.
Info vindt je hier:
http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=159266


--------------------
.....File not found. Should I fake it? (Y/N)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 17.10.2012 19:55
Post #10


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Hier is het resultaat: http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...a02215d85c6f001
Ik heb inmiddels mijn vraag ook bij Support gedropt.

This post has been edited by menno47: 17.10.2012 19:57


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tonky
post 17.10.2012 22:46
Post #11


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 5821
Joined: 26.01.2006
From: The Netherlands




Ik zie zo geen directe problemen, ik neem aan dat je Mailwasher al langer gebruikt??
Wel nog een vraag, heb je het alleen geprobeerd met Firefox??
Zo ja, probeer het eens met IE of Chrome.


--------------------
.....File not found. Should I fake it? (Y/N)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 17.10.2012 22:52
Post #12


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Ik gebruik Mailwasher al jaren zonder problemen. Ook met Google Chrome of IE9 (zowel 32 als 64 bits) doet zich het probleem voor. ik zit nu echt te denken aan een nieuwe bug.


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tonky
post 17.10.2012 23:01
Post #13


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 5821
Joined: 26.01.2006
From: The Netherlands




Een bug lijkt mij overdreven, dan zouden veel meer mensen dat probleem hebben.
Ik ben het nog niet vaker tegen gekomen, ook niet op het Engelse forum.
Misschien heeft Berny of iemand anders nog een idee, anders zul je op support moeten wachten, ik heb geen idee meer... sad.gif


--------------------
.....File not found. Should I fake it? (Y/N)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NL-Ilker
post 25.10.2012 13:59
Post #14


Technical Engineer
***

Group: KL Netherlands
Posts: 84
Joined: 20.04.2009
From: Netherlands, The




Beste,

Heeft u al contact opgenomen met de support over uw issue?
U kunt dit melden via uw Mijn kaspersky account.
My Kaspersky Account

Met vriendelijke groet,

I. van den Berg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tonky
post 25.10.2012 22:37
Post #15


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 5821
Joined: 26.01.2006
From: The Netherlands




QUOTE(NL-Ilker @ 25.10.2012 11:59) *
Beste,

Heeft u al contact opgenomen met de support over uw issue?
U kunt dit melden via uw Mijn kaspersky account.
My Kaspersky Account

Met vriendelijke groet,

I. van den Berg

Post 10 lijkt mij duidelijk...
QUOTE
Ik heb inmiddels mijn vraag ook bij Support gedropt.



--------------------
.....File not found. Should I fake it? (Y/N)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 26.10.2012 13:40
Post #16


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Inmiddels had ik al bericht van Support ontvangen:
QUOTE
Goedendag,

Wanneer u nog steeds het Ziggo modem niet kunt benaderen met Kaspersky Internet Security ingeschakeld, controleert u dan het volgende.

Ga naar de instellingen van Kaspersky Internet Security 2013 en klik daar op 'Firewall'.
Zog ervoor dat bij Netwerken alleen bij 'Internet' de optie 'Overige' is geselecteerd, bij alle anderen dient 'Lokaal' of 'Vertrouwd' te staan.
Mocht dat niet zo zijn, klik de bewuste regel met de rechter muisknop aan en selecteer de benodigde optie.

Naar verwachting kunt u nu weer zonder problemen de modem pagina benaderen.


Wij herinneren u eraan dat u via e-mail contact op kunt nemen met de Technische Support (pas in dat geval de tekst in het onderwerp niet aan).


Met vriendelijke groet,
Technisch Supportteam
Kaspersky Lab

Helaas bood deze oplossing geen soelaas. Ook als ik de firewall uitschakel, blijft mijn modem onbereikbaar. Pas als ik KIS 2013 geheel uitschakel, kan ik het modem benaderen.

This post has been edited by menno47: 26.10.2012 13:41


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 26.10.2012 15:51
Post #17


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 11611
Joined: 30.10.2007




Vreemde issue unsure.gif

Slaagt u erin om uw modem te banaderen via : start > cmd > "ipconfig /all"

This post has been edited by Berny: 26.10.2012 15:52
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 26.10.2012 18:31
Post #18


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Ja zeker.

QUOTE
Microsoft Windows [versie 6.1.7601]
Copyright © 2009 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.

C:\Users\M.J. Mulder>ipconfig /all

Windows IP-configuratie

Hostnaam . . . . . . . . . . . . : MainBrain
Primair DNS-achtervoegsel . . . . :
Knooppunttype . . . . . . . . . . : hybride
IP-routering ingeschakeld . . . . : nee
WINS-proxy ingeschakeld . . . . . : nee

Ethernet-adapter voor LAN-verbinding:

Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
Beschrijving. . . . . . . . . . . : Intel® 82566DC Gigabit Network Connecti
on
Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-1C-C0-51-C0-8A
DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : ja
Autom. configuratie ingeschakeld : ja
Link-local IPv6-adres . . . . . . : fe80::e0a0:74b1:9cca:fae6%10(voorkeur)
IPv4-adres. . . . . . . . . . . . : 192.168.178.14(voorkeur)
Subnetmasker. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease verkregen . . . . . . . . . : vrijdag 26 oktober 2012 16:17:00
Lease verlopen. . . . . . . . . . : vrijdag 26 oktober 2012 17:17:00
Standaardgateway. . . . . . . . . : 192.168.178.1
DHCP-server . . . . . . . . . . . : 192.168.178.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 234888384
DHCPv6-client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-17-DF-8C-7E-00-1C-C0-51-C0-8A

DNS-servers . . . . . . . . . . . : 212.54.40.25
212.54.35.25
NetBIOS via TCPIP . . . . . . . . : ingeschakeld

Tunnel-adapter voor isatap.{7F46869D-90DB-4A67-A3C7-17EE783A2B46}:

Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
Beschrijving. . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
Autom. configuratie ingeschakeld : ja

Tunnel-adapter voor LAN-verbinding*:

Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
Beschrijving. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
Autom. configuratie ingeschakeld : ja
IPv6-adres. . . . . . . . . . . . : 2001:0:5ef5:79fd:46b:2100:adb7:8b1d(voork
eur)
Link-local IPv6-adres . . . . . . : fe80::46b:2100:adb7:8b1d%11(voorkeur)
Standaardgateway. . . . . . . . . : ::
NetBIOS via TCPIP . . . . . . . . : uitgeschakeld

Het euvel deed zich niet voor bij KIS2012. Ik ben ook al aan het prutsen geweest met de Web Antivirus instellingen zoals Veilig surfen en vertrouwde URL's. Alleen als ik KIS 2012 volledig uitschakel, kan ik mijn modem bereiken.



This post has been edited by menno47: 26.10.2012 18:34


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 26.10.2012 20:43
Post #19


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 11611
Joined: 30.10.2007




Bekijk even de screenshot in Post #8 aub

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...t&p=1928034

This post has been edited by Berny: 26.10.2012 20:45
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menno47
post 26.10.2012 23:25
Post #20


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 127
Joined: 4.12.2009
From: Groningen




Mijn frans is niet meer wat het geweest is, maar de instellingen heb ik zoals deze op de screenshot zijn aangegeven. Geen resultaat dus.


--------------------
Een dutje achter het stuur
Is soms van eeuwige duur !
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Pages V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 26.11.2014 12:43